Ταρατατά απά την Apple: Έτσι θα είναι το iPhone-15 - Τόσο τέλειο που θα είναι άπιαστο! Δείτε τις διάφορες!

Όλες οι πληροφορίες που γνωρίζουμε έως σήμερα για το νέο iPhone15, που σύντομα φτάνει στην αγορά

Όλοι περιμένουν με αγωνία το iPhone15 που αναμένεται να προκαλέσει σάλο με τα νέα του χαρακτηριστικά. Οι θερμοί οπαδοί της διάσημης συσκευής της Apple αναμένεται για ακόμη μια φορά να υποδεχτούν με ενθουσιασμό και λατρεία το νέο μοντέλο.

Freepik

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Bloomberg, τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro αναμένεται να παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση τον Σεπτέμβριο, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Μετά την παρουσίαση θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες του νέου μοντέλου, οι οποίες πιθανότατα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει η επίσημη κυκλοφορία την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Η κυκλοφορία του iPhone15 έρχεται ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του iPhone14, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Τα χαρακτηριστικά του iPhone15

Σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα MacRumors που εξειδικεύεται στις ειδήσεις που αφορούν την Apple και τις συσκευές της, με μία σειρά από αλλαγές σε σχέση με το iPhone14, η Apple θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει σε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Μια από τις σημαντικές αλλαγές αφορά στη θύρα φόρτισης, η οποία πλέον θα είναι USB-C. Η θύρα αυτή, η οποία είναι γνωστή σε όσους χρησιμοποιούν κινητά Android, αλλά και πολλές άλλες συσκευές όπως iPads ή  powerbanks, έρχεται ως μία αλλαγή, η οποία θα περιορίσει τους διαφορετικούς φορτιστές που χρειαζόμαστε σήμερα για να φορτίσουμε τις συσκευές μας.

Οι χρήστες θα μπορούν πιο εύκολα να βρίσκουν φορτιστή, μειώνοντας έτσι την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Η αλλαγή αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της νέας ευρωπαϊκής οδηγίας που προβλέπει τη μετάβαση σε Type C θύρες φόρτισης μέχρι το 2024 και δεν είναι σίγουρο αν θα εφαρμοστεί μόνο στην Ευρωπαϊκή αγορά, κάτι που είναι πιθανό.

Reddit

Ταυτόχρονα, οι νέες συσκευές θα μπορούν να υποστηρίξουν φόρτιση έως και 35W, μειώνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να φορτιστεί ένα κινητό iPhone. Σήμερα, η φόρτιση του iPhone 14 απαιτεί περίπου μία ώρα. Η δυνατότητα αυτή για ταχύτερη φόρτιση, ίσως αφορά μόνο το iPhone 15 Pro.

Το iPhone15 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μία σειρά από χρώματα, όπως σκούρο ροζ και γαλάζιο, ενώ θα μοιάζει εξωτερικά με τον "προκάτοχό" του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ