Monica Belucci: Ο Tim Burton είναι απλά υπέροχος - Δεν κρύβει τον έρωτά της η Ιταλίδα σταρ

Η Monica Belucci φωτογραφίζεται και μιλάει για τη σχέση της με τον Tim Burton!

Η εκθαμβωτική Ιταλίδα σταρ, γνωστή ως Monica Bellucci, έκανε μια ακόμη λαμπερή εμφάνιση καθώς φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ισπανικού Harper’s Bazaar.

Στα 58 της χρόνια, η ηθοποιός απέδειξε ότι παραμένει το απόλυτο πρότυπο θηλυκότητας μέσα από τις κομψές πόζες.

Η Monica Belucci για τον Tim Burton

Στο περιοδικό έδωσε και συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στο νέο της ειδύλλιο με τον διάσημο σκηνοθέτη Tim Burton, χαρακτηρίζοντάς τον απλά "υπέροχο".

Η πρώην σύζυγος του Vincent Cassel φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού, φορώντας ένα εντυπωσιακό, μαύρο, διάφανο φόρεμα με λεπτομέρειες πουά, το οποίο ανήκει στη σειρά της Nina Ricci.

Η σχέση με τον 64χρονο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό, συντάραξε το Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης: Monica Bellucci: "Τον αγαπώ", λιώνει από έρωτα για τον Tim Burton - Η δημόσια εξομολόγηση της Ιταλίδας σούπερ σταρ του σινεμά (φωτό)

Η Monica Belucci, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Vincent Cassel για 14 χρόνια, έχει μαζί του δυο κόρες, τη 18χρονη Deva 18 και τη 13χρονη Leoni.

Η Monica Belucci για τη φήμη

«Η φήμη είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, προκαλεί μεγάλη περιέργεια και μπορεί επίσης να προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα», εξήγησε. «Όταν δεν δουλεύω, μου αρέσει να ακολουθώ μια κανονική ζωή – πηγαίνω για ψώνια, πηγαίνω τις κόρες μου στο σχολείο», σημείωσε. Η Monica Belucci προσπαθεί να κρατάει την ιδιωτική της ζωή προστατευμένη, αν και αυτό δεν είναι πάντα κάτι εύκολο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ