Bruce Willis: Έγραψε σε ένα χαρτί Μάικλ Τζόρνταν - «Μακάρι να ήξερα τι σκεφτόταν» λέει η κόρη του ηθοποιού με άνοια εδώ και δύο χρόνια

Σε πρόσφατη συνέντευξη της 

Μήνες αφού διαγνώσθηκε με αφασία (μετωποκροταφική άνοια) ο γνωστός ηθοποιός Bruce Willis, η κόρη του Tallulah δίνει συνέντευξη στο περιοδικό Vogue.

Στο πλευρό του βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια του στηρίζοντας τον και δίνοντας του κουράγιο.

Διαβάστε ακόμη: Η σύζυγoς του Μπρους Γουίλις μιλάει για την άνοια του ηθοποιού: Βγαίνω γιατί θέλω να ζήσω μια καλύτερη μέρα - Δεν είμαι καλή

Η 29χρονη μίλησε μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε για την καθημερινότητα του γνωστού ηθοποιού και πατέρα της από τότε που διαγνώστηκε με άνοια, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως εξακολουθεί να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και πάντα την αναγνωρίζει όταν την βλέπει.

«Αυτές τις μέρες, εμπιστευόμαστε τον μπαμπά μου μπορεί να βρεθεί στον πρώτο όροφο του σπιτιού, κάπου στο μεγάλο ενιαίο χώρο της κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού ή στο γραφείο του», δήλωσε αρχικά.

«Ευτυχώς, η άνοια δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Όταν είχα πάρει συνέντευξη από τον Bruce Willis: Μου μίλησε για τα μαθητικά του χρόνια, τις κόρες του - Μικρός ήταν κεκές (βίντεο)

«Αυτές τις μέρες, ο μπαμπάς μου μπορεί να βρεθεί αξιόπιστα στον πρώτο όροφο του σπιτιού, κάπου στο μεγάλο ανοιχτό σχέδιο της κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού, ή στο γραφείο του. Ευτυχώς, η άνοια δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του».

«Αυτό το γραφείο ήταν πάντα ένα είδος παραθύρου σε ό, τι τον ενδιαφέρει περισσότερο σε κάθε δεδομένη στιγμή. Πρόσφατα βρήκα εκεί ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο είχε γράψει, απλά, ''Μάικλ Τζόρνταν''. Μακάρι να ήξερα τι σκεφτόταν», τόνισε στο τέλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ