Διακοπές τέλος στην Πάρο για την Ελεονώρα Μελέτη και την κόρη της - Η ίδια φωτό κάθε 365 μέρες

Χεράκι χεράκι με την κόρη της η Ελεονώρα Μελέτη λέει αντίο στο καλοκαίρι!

Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται στο τέλος των διακοπών της στην Πάρο και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στα social media μια φωτογραφία για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια περνάει στιγμές ανεμελιάς και παιχνιδιού με την αγαπημένη της κόρη, για να γεμίσει τις μπαταρίες για όσα την περιμένουν επαγγελματικά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Κάθε χρόνο η Ελεονώρα Μελέτη ανεβάζει στο Instagram την καθιερωμένη φωτογραφία με την κόρη της στην παραλία. Στη λεζάντα έγραψε φέτος: «Με αυτή τη φωτογραφία κάθε χρόνο σηματοδοτούμε το τέλος των διακοπών μας στη Πάρο. Και κάθε χρόνο οι ίδιες σκέψεις: τι να μας επιφυλάσσει άραγε ο χειμώνας που έρχεται? Μια εν δυνάμει ίδια φωτογραφία απέχει μόλις 365 μέρες μακριά. Κ μέσα στο κλικ της θα εμπεριέχει κ 365 μικρές απαντήσεις στο ερώτημα που με απασχολεί. Το μόνο που εύχομαι είναι σε ένα χρόνο από τώρα να είμαστε εδώ , την ίδια ώρα, την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο , με το ίδιο ερώτημα για τον χειμώνα που θα έρχεται. Καλή αντάμωση»

Instagram @nonoram

Instagram @nonoram

Διαβάστε επίσης: Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προσευχήθηκε στην Παναγιά Εκατονταπυλιανή & πήγε Mega - Με την Ελεονώρα Μελέτη στην Πάρο (φωτό - βίντεο)

Σε άλλη φωτογραφία από τις διακοπές της, η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει καθισμένη μέσα από ένα παράθυρο, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας ένα υπέροχο πράσινο μαγιό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ