Αεροσυνοδός συμβουλεύει! Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε σε πτήση - Τι να φοράτε, τι είναι αηδιαστικό (βίντεο)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! 

Ένας αεροσυνοδός, έκανε ένα βίντεο στο Tik Tok και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο βρώμικα είναι στην πραγματικότητα τα αεροπλάνα.

Ο αεροσυνοδός Tommy Cimato χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του TikTok για να πει στους επιβάτες πώς να παραμένουν καθαροί κατά τη διάρκεια μακρινών πτήσεων. 

Ο εργαζόμενος σε αεροπορική εταιρεία με έδρα την Αριζόνα αποκάλυψε τις συμβουλές του σε ένα κλιπ με τίτλο "5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε σε ένα αεροπλάνο", το οποίο έχει γίνει viral εν μέσω της απογοήτευσης των Αμερικανών από τα αεροπορικά ταξίδια μετά από ακυρώσεις πτήσεων, καθυστερήσεις και προβλήματα αποσκευών.

Στο κλιπ, ο Cimato προειδοποίησε τους ταξιδιώτες - και τους σχεδόν 500. 000 followers του - να μην φορούν σορτς κατά τη διάρκεια πτήσης σε αεροπλάνα, λέγοντας ότι τα καθίσματα μπορεί να μην έχουν καθαριστεί σωστά πριν από την επιβίβαση.

"Ποτέ δεν ξέρεις πόσο καθαρό θα είναι, οπότε αν έχεις παντελόνι, θα έχεις λιγότερα μικρόβια".

Ομοίως, αν έχετε κλείσει θέση σε παράθυρο, ο Cimato είπε ότι είναι συνετό να μην ακουμπάτε το πρόσωπό σας στο τζάμι, ενώ προσπαθείτε να κοιμηθείτε.

 

''Δεν είστε ο μόνος που το έχει κάνει αυτό και δεν ξέρετε πόσα παιδιά έχουν σκουπίσει τα χέρια τους ή άλλα πράγματα στο παράθυρο", δήλωσε.

Εν τω μεταξύ, οι επιβάτες θα πρέπει επίσης να είναι προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν την τουαλέτα και να αποφεύγουν να πατούν το κουμπί του καζανιού με γυμνά χέρια, αναφέρει το nypost.com 

"Είναι ανθυγιεινό και αρκετά αηδιαστικό, οπότε χρησιμοποιήστε μια πετσέτα ή ένα χαρτομάντιλο που βρίσκεται στην τουαλέτα", δήλωσε ο Cimato, ο οποίος στο παρελθόν έγινε viral με ένα τρομακτικό αποκαλυπτικό άρθρο σχετικά με τον "ήχο του αέρα που δεν θέλετε ποτέ να ακούσετε". 

Οι άλλες δύο συμβουλές του Cimato αφορούσαν την υγεία του κάθε επιβάτη, λέγοντας θα πρέπει να θυμούνται να ενυδατώνονται και να ενημερώνουν την αεροσυνοδό αν αισθανθούν ποτέ άρρωστοι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ