Εύα Αντωνοπούλου: Η σπουδαία μεταγραφή στο κεντρικό δελτίο του Οpen - το προφίλ της ταλαντούχας δημοσιογράφου με τα γαλάζια μάτια

Η δημοσιογράφος με την λαμπρή καριέρα. 

Η Εύα Αντωνοπούλου στο ΟΡΕΝ! 

Η ανακοίνωση του καναλιού

Το ΟΡΕΝ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων.

Η ποιοτική και εξαιρετικά αποδοτική πορεία της στην παρουσίαση και επιμέλεια δελτίων Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, αποτελούν εγγύηση για μια νέα, δημιουργική εποχή στο Ανοιχτό Κανάλι.

Το ΟΡΕΝ την καλωσορίζει, εκτιμώντας ότι με τη δημοσιογραφική της επάρκεια και το ήθος της, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του.

Το who is who της

Η Αντωνοπούλου γεννήθηκε στο Γουέιμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και σε ηλικία 5 ετών οι γονείς της χώρισαν.

 Με καταγωγή από το Βαλτεσινίκο Αρκαδίας τη Μάνη και το Γύθειο, μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όπου και μετά το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής της, εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και αποφοίτησε από τη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών.

Η καριέρα της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε ως παρουσιάστρια στο Ωμέγα TV της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τελειώσει τις σπουδές της, όπου είχε πάει σε μια δοκιμαστική ακρόαση και στην συνέχεια άρχισε να παρουσιάζει ένα καθημερινό δίωρο magazino. Στην συνέχεια πήγε στην ΕΡΤ3, όπου και παρουσίασε μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή, αλλά επίσης και μια ταξιδιωτική, ταυτόχρονα.

Παράλληλα ξεκίνησε και τις ραδιοφωνικές εκπομπές συνεργαζόμενη με τοπικούς σταθμούς της πόλης, όπως το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, ο Ερωτικός FM 94.8, ο Orange FM 93.2 (νυν Ελληνικός) και ο Αngel FM 88.9 (νυν Hit Radio).

Όταν μετακόμισε στην Αθήνα ξεκίνησε να δουλεύει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, έπειτα πήγε στον ΑΝΤ1 και το 2009 μετακόμισε στον ΣΚΑΪ.

Υπήρξε συμπαρουσιάστρια της καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής «ΣΚΑΪ LIFE» για τρία χρόνια και της βραδινής «42 λεπτά» όπου πήρε συνέντευξη από πολλούς πολιτικούς και σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας. Υπήρξε απεσταλμένη του σταθμού στο εξωτερικό δυο φορές, η πρώτη ήταν το 2010 όπου επισκέφθηκε την Αϊτή για να καλύψει δημοσιογραφικά τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2017 όπου και κάλυψε τις γερμανικές βουλευτικές εκλογές από το Βερολίνο).

Από το 2010 άρχισε να αρθρογραφεί σε πολλά γυναικεία έντυπα με έμφαση στα θέματα διατροφής και ευζωίας. Από το 2016 άρχισε να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ. Τον Μάιο του 2023 λύθηκε το συμβόλαιο της με τον σταθμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ