21χρονος ανάγκασε κοριτσάκι 7χρονων σε στοματικό σεξ live streaming εν ώρα μαθήματος - Άφωνη η δασκάλα

Ποιους ειδοποίησε αμέσως

Για ένα χρόνο τουλάχιστον κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι ...

Ένας 21χρονος από το Σικάγο καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξη, αφού τον έπιασε η κάμερα, να επιτίθεται σεξουαλικά σε ένα 7χρονο κορίτσι.

Ο Κατρέλ Γουόλς ομολόγησε την ενοχή του για σεξουαλική επίθεση στις 15 Οκτωβρίου 2020, την οποία παρακολούθησε η τρομοκρατημένη δασκάλα του παιδιού σε μια συνεδρία Google Meet κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η δασκάλα της πρώτης τάξης είπε στους μαθητές να κάνουν ησυχία και να κλείσουν τις κάμερές τους, κατά τη διάρκεια ενός σύντομου διαλείμματος. Το κορίτσι έβαλε τη σίγαση, αλλά δεν έκλεισε την κάμερα και τότε ήταν, που η δασκάλα είδε τον Γουόλς να την αναγκάζει να κάνει στοματικό σεξ. Τότε φώναξε γρήγορα στους άλλους μαθητές να αποσυνδεθούν και στη συνέχεια είδε τον Γουόλς να σηκώνει τον φορητό υπολογιστή και να τον κλείνει, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

Η εκπαιδευτικός ειδοποίησε τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος κάλεσε την οικογένεια του παιδιού, την αστυνομία του Σικάγο και το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Ιλινόις, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Οι υπάλληλοι του σχολείου και ο πατέρας του κοριτσιού έφθασαν στο σπίτι, όπου το κορίτσι τους αποκάλυψε, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά, που την ανάγκασε να κάνει κάτι τέτοιο.

Το κορίτσι νοσηλεύτηκε σε τοπικό νοσοκομείο και ο Γουόλς, ο οποίος ήταν 18χρονος μαθητής Λυκείου τότε, συνελήφθη την επόμενη ημέρα. Φέρεται να παραδέχτηκε την επίθεση που μεταδόθηκε μέσω livestreaming, καθώς και προηγούμενες επιθέσεις ως μέρος ενός συνεχιζόμενου σχεδίου σεξουαλικής κακοποίησης, που χρονολογείται από τότε που το κορίτσι ήταν 6 ετών, όπως ισχυρίστηκαν προηγουμένως οι εισαγγελείς.

Ο δικηγόρος του Γουόλς είπε τότε ότι ο πελάτης του είχε διαγνωστεί με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας ή ΔΕΠΥ, η οποία μειώνει την ικανότητά του να ελέγχει τις παρορμήσεις του. Ο Γουόλς παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο στο πλαίσιο συμφωνίας με τους εισαγγελείς, οι οποίοι απέσυραν δύο άλλες σχετικές κατηγορίες για κακούργημα καθώς και μια άσχετη, προηγούμενη κατηγορία για όπλα, ανέφερε η Chicago Tribune.

Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει πώς σχετίζονται ο Γουόλς και το θύμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ