Μπεν Άφλεκ: Ο γόης του Χόλιγουντ έγινε 51 ετών - Η Τζένιφερ Λόπεζ του ευχήθηκε με ένα ρομαντικό βίντεο

Γιορτάζει και η Τζ Λο τον χαίρεται.

Τα γενέθλιά του είχε ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ, στις 15 Αυγούστου και έγινε 51 ετών. Ο γόης του Χόλιγουντ πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ. 

Ο Βen είναι πατέρας τριών παιδιών, της  Βάιολετ Άφλεκ, του Σάμουελ Γκάρνερ Άφλεκ και της Σεραφίνα Ρόουζ Ελίζαμπεθ Άφλεκ, τα οποία υπεραγαπά και απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία πήρε διαζύγιο το 2018, μετά από 13 χρόνια γάμου.

 

Δείτε επίσης: Jennifer Lopez ετών 54 ίσον με δύο 27άρες: Κοιλιακοί - φέτες, σέξι εσώρουχα και νωχελική καλημέρα (φωτό & βίντεο)

 

 

 

 

Η Tζ. Λο, ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram της και με τρυφερά λόγια έγραψε: ''Αγαπημένε μου Ben …Χαρούμενα γενέθλια, Σαγαπώ''. 

 

 

Οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Ο αρραβώνας του με τη Jennifer Lopez το 2002, η τριετής σχέση του με τη Gwyneth Paltrow, αλλά και ο γάμος του με τη Jennifer Garner είναι μερικές μόνο από τις «διάσημες σχέσεις» του

 

 

Πλέον είναι παντρεμένος με την λατίνα σταρ, αφού μετά από τον τελευταίο τους χωρισμό, τα ξανά βρήκαν και τέλεσαν έναν υπερλαμπρο γάμο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ