Ο άντρας μου με αφήνει έγκυο κάθε χρόνο! Έτσι δόξα τω θεώ γλυτώνω την ενοχλητική περίοδο

Καναδή influencer περιμένει το τρίτο της παιδί για να γλιτώσει από την περίοδο!

Η influencer μαμά Chantel Schnider έχει βρει έναν ανορθόδοξο τρόπο, ώστε για να μην υποφέρει από την επώδυνη περίοδό της. Ο τρόπος αυτός δεν είναι άλλος από το να μένει έγκυος!

Η Καναδή μαμά δύο παιδιών, η οποία είναι ξανά έγκυος στο τρίτο της παιδί, κέντρισε την προσοχή του κόσμου στο TikTok με αυτήν την απροσδόκητη δήλωση. Μάλιστα, το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 4,4 εκατομμύρια προβολές.

«Όταν σε αφήνει έγκυο κάθε χρόνο, ώστε να μην έχεις να αντιμετωπίσεις την περίοδο», δήλωσε η δημιουργός περιεχομένου Schnider, η οποία έχει περισσότερους από 660.900 ακόλουθους στο TikTok και 150.000 περισσότερους στο Instagram.

Η Schnider και ο σύζυγός της, Aaron Alexander, ανεβάζουν τακτικά βίντεο σχετικά με τις προκλήσεις της εγκυμοσύνης αλλά και της αναμονής για τον ερχομό ενός παιδιού. Η influencer μοιράζεται με τους ακολούθους της την όρεξη που έχει για περίεργα φαγητά σε άκυρες στιγμές μέσα στη μέρα της, την ενόχληση για τα καυσαέρια, αλλά και τη δυσκολία στο να φύγει από το σπίτι.

Στο επίμαχο βίντεο των έξι δευτερολέπτων, η γυναίκα φαίνεται να χορεύει με την οικογένειά της και να ταΐζει τα παιδιά της μαζί, ενώ από πίσω παίζει το τραγούδι"Thank you to my man".

Γιατί προτιμά την εγκυμοσύνη από την περίοδο

Η Καναδή αναφέρει ότι προτιμάει την εγκυμοσύνη για τον εξής λόγο: «Οι εγκυμοσύνες μου είναι απολύτως άθλιες, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα προτιμούσα να είμαι έγκυος παρά να έχω περίοδο». Μάλλον δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει σύντομα την περίοδο, καθώς η Schnider επιθυμεί να κάνει έως και 10 παιδιά.

Διαβάστε επίσης: "Δηλητηρίασες του γονείς μου;" Πέθαναν τα πεθερικά & η αδελφή του άνδρα της - Σε κρίσιμη κατάσταση ο μπατζανάκης της - Το μοιραίο δείπνο

Οι κριτικές των χρηστών του TikTok

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των χρηστών του TikTok ως προς αυτήν την τακτική της influencer. Κάποιοι είδαν το βίντεο με θετικό πρόσημο και ορισμένες γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι η εγκυμοσύνη θα έπρεπε να λαμβάνεται πιο σοβαρά και της πρότειναν άλλες λύσεις για να αντιμετωπίσει την περίοδο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ