Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προσευχήθηκε στην Παναγιά Εκατονταπυλιανή & πήγε Mega - Με την Ελεονώρα Μελέτη στην Πάρο (φωτό - βίντεο)

ΤΙ έκαναν οι δύο φίλοι;

Στην Πάρο θα περάσει το 15αύγουστο του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αφού απόλαυσε το τοπίο της Ζακύνθου μαζί με την οικογένεια του βρέθηκε σε άλλο μοναδικό νησί.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 44χρονος είναι παντρεμένος με την Μαρία Δήμου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κάλλια και τον Αντώνη. Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού έγινε στην Τήνο το 2018 – εκεί βάφτισαν και τον γιο τους – ενώ είχε προηγηθεί και ο πολιτικός.

Διαβάστε ακόμη: Της Αγίας Καλλιόπης χθες και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης γιόρτασε τις δικές του - Την μαμά και την κόρη του Καλλιόπη

Παραμονή, μάλιστα χθες (14/8) βρέθηκε στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή για να προσευχηθεί.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες νωρίτερα βρέθηκε με την Ελεονώρα Μελέτη και προσπάθησαν να κάνουν κάποιο θαλάσσιο σπορ, μίας και η Ελεονώρα είναι γνωστή "sportive" και λατρεύει τέτοιου είδους δραστηριότητες, αλλά οι καιρικές συνθήκες μάλλον δεν ευνοούσαν!

"Μετά από 13 χρόνια, ξανά στις ίδιες θάλασσες και περιμένουμε να πιάσουμε τον καλό αέρα", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Να σημειώσουμε ότι οι δυό τους διατηρούν μία πολύ καλή φιλία ενώ στο παρελθόν, το 2009 έκαναν την «Πρωινή Μελέτη» στο Star και αργότερα την εκπομπή Mega Καλημέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ