Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ορίστε 4 tips για να κάνετε καλύτερο σεξ - Θα σας σώσουν!

Εμπιστευτείτε μας!

Εντάξει σίγουρα κανείς δεν είναι master στο σεξ.

Όλοι από κάπου ξεκινάνε και στη συνέχεια βελτιώνονται (ή και όχι...!).

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε κάποια tips που θα σώσουν κόσμο!

Ενημερωθείτε καλύτερα για το σεξ

Όσες περισσότερες πληροφορίες λαμβάνετε για το σεξ είτε από φίλους είτε από το διαδίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τόσο καλύτερα μπορείτε να αρχίσετε να αισθάνεστε γι’ αυτό. Πολλές γυναίκες βλέπουν την περαιτέρω ενημέρωση για ζητήματα όπως είναι το σεξ, η αναπαραγωγική υγεία, η γονιμότητα και η περίοδος ως καταλυτικούς παράγοντες για τη βελτίωση της αντίληψής τους για το σώμα, τον εαυτό τους, την υγεία τους.

Η επιμόρφωση αυτή είναι πιο πετυχημένη όταν γίνεται με δική σας πρωτοβουλία και περιλαμβάνει προσωπική έρευνα, συζητήσεις και ερωτήσεις σε άτομα εμπιστοσύνης.

Να ακούτε και να κάνετε περισσότερες συζητήσεις γύρω από το σεξ χωρίς ταμπού

Ένας ανοιχτός διάλογος με τους φίλους και την οικογένεια γύρω από το σεξ σε συνδυασμό με τις όλο και περισσότερες συζητήσεις για τη σεξουαλικότητα μπορεί να είναι ο καταλυτικός παράγοντας για τη μετάβασή σας προς μια πιο θετική άποψη για τη σεξουαλικότητά σας.

Παλαιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι οι ανοιχτές συζητήσεις μεταξύ γονέων και παιδιών για το σεξ τείνουν να κάνουν τα παιδιά να ξέρουν τι να περιμένουν από την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία και τελικά να κάνουν πιο ασφαλές σεξ.

Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι οι συζητήσεις με φίλους γύρω από το σεξ αυξάνουν τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας και την ικανότητά της να ζητά αυτό που θέλει την ώρα της σεξουαλικής πράξης.


freepik

Νιώστε άνετα με το σώμα σας

Το πώς αισθάνεται ο καθένας για το σώμα του συνδέεται στενά με το πόσο άγχος ή άνεση νιώθει και για το σεξ. Όταν ένας άνθρωπος αρχίσει να αποδέχεται το σώμα του, αρχίζει να νιώθει και καλύτερα γι’ αυτό.

Όταν μαθαίνετε το σώμα σας και μαθαίνετε να συγχρονίζεστε με αυτό, αρχίζετε να το αγαπάτε και περισσότερο.

Μην έχετε στερεότυπα σχετικά με τα φύλα

Οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και τη σχέση με τον σύντροφό τους όταν δεν παγιδεύονται στους στερεότυπους και παραδοσιακούς ρόλους των δύο φύλων, αλλά υιοθετούν πιο σύγχρονες απόψεις για τη θηλυκότητα, το σώμα, τη σεξουαλική υγεία και τη σεξουαλικότητά τους.

Πηγή: yo.gr

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ