O Τομ Χανκς με συμβούλεψε: Πρέπει να απεξαρτηθώ από τον «Elvis» - Τι έκανα για να μην παραμείνω Πρίσλεϋ

Οι συμβουλές του Τομ Χανκς στον Όστιν Μπάτλερ για την ενσάρκωση του Έλβις Πρίσλεϋ!

Ο Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler) μοιράστηκε τη βασική συμβουλή που έλαβε από τον Τομ Χανκς, τον συμπρωταγωνιστή του στην επιτυχημένη βιογραφική ταινία του περασμένου έτους, «Έλβις».

 

Ο Μπάτλερ, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είπε στην εφημερίδα Times του Ηνωμένου Βασιλείου ότι βγήκε για φαγητό με τον Χανκς, ο οποίος του είπε ότι έπρεπε να βουτήξει βαθιά σε άλλον ρόλο το συντομότερο δυνατό, για να αποτρέψει το «συναισθηματικό μαστίγωμα».

 

Ο Μπάτλερ είπε στους Times ότι ο Χανκς, ο οποίος υποδύθηκε τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ στην ταινία, του είπε: «"Έχεις μπει τόσο βαθιά στον ρόλο του Έλβις που, για την ψυχική σου υγεία, θα ήταν φρόνιμο να πας κατευθείαν σε κάτι άλλο. Αν απλώς πηδήξεις από το τρένο, μπορεί συναισθηματικά να μαστιγωθείς... Και, ξέρεις έχω αυτό το πράγμα».

Διαβάστε επίσης: «Έλβις»: Η ενδυματολόγος Κάθριν Μάρτιν μιλάει για την αισθητική της ταινίας - Μια υπερπαραγωγή 90 κοστουμιών (φώτο)

Η πρεμιέρα της ταινίας "Έλβις" πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου του 2022.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:



 

Έτσι από τη συνομιλία αυτή προέκυψε η συμμετοχή του Μπάτλερ στη μίνι τηλεοπτική σειρά «Masters of the Air», παραγωγός της οποίας είναι, μεταξύ άλλων και ο Τομ Χανκς. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου του 2023.

Τι κράτησε ο Όστιν Μπάτλερ από την ταινία

«Κράτησα πολλά πράγματα, αλλά κράτησα, ξέρετε, το μαύρο δερμάτινο του ’68», είπε ο Μπάτλερ. «Εννοώ, είναι σε ένα κουτί αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει, για παράδειγμα, να το βάλω σε ένα μανεκέν ή κάτι τέτοιο».

Ο Μπάτλερ αναφερόταν σε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα που έπρεπε να κρατήσει από το κινηματογραφικό έργο, μια αναδημιουργία της μαύρης δερμάτινης φόρμας που φορούσε ο αείμνηστος Έλβις σε μια τηλεοπτική εκπομπή του 1968.

 

Λίγα λόγια για τη μίνι σειρά Masters of the Air

Το Masters of the Air είναι μίνι σειρά με επίκεντρο τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Γκέιλ Ουίνστον αποσύρθηκε από τον στρατό το 1955 με τον βαθμό του Συνταγματάρχη μετά από μια διακεκριμένη καριέρα. Επικεντρώνεται στον Ουίνστον του Μπάτλερ και τις ηρωικές του ενέργειες ως ένα από τα μέλη της 8ης μεραρχίας της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτοί οι άνδρες ήταν τα θαρραλέα πληρώματα των αεροπλάνων B-17 «Flying Fortress» που βοήθησαν τους Συμμάχους να νικήσουν τη ναζιστική Γερμανία. Αυτή ήταν μια επικίνδυνη αλλά ουσιαστική αποστολή. Ο Ταγματάρχης Ουίνστον ήταν ένας από τους τυχερούς που επέζησαν αυτής της περιπέτειας και έλαβε Σταυρό Διακεκριμένης Υπηρεσίας για τις πράξεις του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ