Μίλα Κούνις: Η Ουκρανή καλλονή, μόλις 1,63 ύψος, έγινε 40 - Η σχέση της με τον Άστον Κούτσερ - Δεν κάνουμε μπάνιο συχνά

Πανέμορφη γιορτάζει τα 40 της η Μίλα Κούνις!

Η Μίλα Κούνις ή Μιλένα Μαρκόβνα Κούνις, όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1983 και είναι Ουκρανοαμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Έχει εβραϊκές ρίζες, ενώ γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ. Αν και έχει ύψος μόλις 1,63, η Μίλα Κούνις θεωρείται από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, χάρη στο διαπεραστικό βλέμμα της και τις άψογες αναλογίες της. 

Η παιδική ηλικία και η καριέρα της

Σε ηλικία επτά ετών, μετακόμισε από την Ουκρανία στο Λος Άντζελες μαζί με την οικογένειά της. Είχε συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, προτού αποκτήσει τον πρώτο σημαντικό ρόλο της καριέρας της πριν τα 15α γενέθλιά της, υποδυόμενη την Τζάκι Μπέρκχαρτ στην τηλεοπτική σειρά “That '70s Show”. Έναν χρόνο αργότερα, επιλέχθηκε ως η φωνή της Μεγκ Γκρίφιν στη σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy.

Στον κινηματογράφο ξεκίνησε την καριέρα της από την ρομαντική κωμωδία Forgetting Sarah Marshall καθώς έπαιξε το ρόλο της Ρέιτσελ. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στο ψυχολογικό θρίλερ Black Swan (2010) και έλαβε το βραβείο Marcello Mastroianni για την Καλύτερο Νεαρή Ηθοποιό, καθώς και υποψηφιότητες για το Βραβείο SAG και το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας για την Καλύτερη Ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης: Άστον Κούτσερ: Είμαι τυχερός που ζω – κόντεψα να χάσω την όραση μου, έχω αυτοάνοσο με φλεγμονή στα αγγεία (βίντεο)

Η ταινία δράσης neo-noir Max Payne (2008), η ταινία δράσης The Book of Eli (2010), η ρομαντική ταινία κωμωδίας Friends with Benefits (2011), η κωμική ταινία Ted (2012), η φανταστική ταινία Oz the Great and Powerful ( 2013) ως Wicked Witch of the West και η κωμωδία Bad Moms (2016) είναι μερικές από τις άλλες σημαντικές ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί η Μίλα Κούνις.

Η γνωριμία και η σχέση με τον Άστον Κούτσερ

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του "That '70s Show" όταν ο Κούνις ήταν 14 ετών και ο Κούτσερ ήταν 20. Έπαιξαν χαρακτήρες που έβγαιναν ραντεβού κατά τη διάρκεια της σειράς. Το 2001, η Κούνις αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Κούτσερ είχαν το πρώτο τους φιλί στην εκπομπή, το οποίο ήταν και το πρώτο της φιλί που έδωσε ποτέ.Μετά το τέλος του σόου, ο Κούτσερ παντρεύτηκε την Ντέμι Μουρ το 2005, ενώ η Μίλα Κούνις έβγαινε με τον Μακόλει Κάλκιν. Ο Κούτσερ και η Μουρ χώρισαν το 2011, όπως και η Κούνις και ο Κάλκιν.

Τον Ιανουάριο του 2012, Κούνις και Κούτσερ επανενώθηκαν σε μια εκδήλωση βραβείων και η φιλία τους άρχισε να μεγαλώνει ξανά. Στις αρχές του έτους άρχισαν να βγαίνουν χαλαρά μετά την επανασύνδεση, ζώντας την πλοκή των ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστούσαν.Μέχρι τον Απρίλιο του 2012, μετακόμισαν μαζί και η σχέση τους έγινε πιο σοβαρή. Τον Φεβρουάριο του 2014, αρραβωνιάστηκαν και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, μια κόρη που ονομάζεται Wyatt Isabelle. Τον Ιούλιο του 2015, παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή. Τον Νοέμβριο του 2016 απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, έναν γιο που ονομάστηκε Dimitri Portwood.

Η περίεργη σχέση του ζευγαριού με την καθαριότητα

Το ζευγάρι έχει τη φήμη των "βρωμιάρηδων" στο Χόλιγουντ, μετά από δηλώσεις που είχαν κάνει. «Δεν πλένω κάθε ημέρα το σώμα μου με σαπούνι», δήλωσε η Μίλα Κούνις, διευκρινίζοντας ότι πλένει συγκεκριμένα «κρίσιμα» σημεία. «Πλένω καθημερινά τις μασχάλες μου και τη βουβωνική χώρα και τίποτα άλλο», είπε από την πλευρά του ο σύζυγός της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ