Χάλι Μπέρι: Η μαύρη "ελαφίνα" του Χόλυγουντ γίνεται 57 - Οι καλύτερες εμφανίσεις της (φωτό - βίντεο)

Γενέθλια έχει σήμερα η Χάλι Μπέρι!

Σαν σήμερα, λοιπόν το 1966 γεννήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός θα δούμε τις καλύτερες εμφανίσεις που μας έχει χαρίσει.

 

 



instagram @halleberry

Η Χάλι Μπέρι (Maria Halle Berry, 14 Αυγούστου 1966) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο.

Διαβάστε ακόμη: Χάλι Μπέρι - το βίντεο του καλοκαιριού: Παίρνει ανάσες με το κεφάλι έξω από το αμάξι & απολαμβάνει επιτέλους τον καθαρό αέρα, μετά την κλεισούρα της καραντίνας

Η Μπέρι έλαβε Βραβείο Έμμυ, Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Award και NAACP Image Award για την τηλεταινία Introducing Dorothy Dandridge. Το 2002 κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και έλαβε υποψηφιότητα για Βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της στην ταινία Ο Χορός των Τεράτων (2001).

Μέχρι σήμερα, είναι η πρώτη και μοναδική Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που έχει κερδίσει το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

 

 



instagram @constantinfilm_oesterreich

 

 

 

 

 

 

Η Μπέρι ήταν παντρεμένη με τον παίκτη του μπέιζμπολ David Justice και με τον τραγουδιστή-στιχουργό Eric Benét. 

Μετά το χωρισμό της με τον Μπένετ το 2005, η Μπέρι απέκτησε την πρώτη της κόρη με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί, μήνες μετά τον χωρισμό τους το 2008. Εκ των υστέρων, Μπέρι και Ομπρί μπλέχτηκαν σε μία μακρόσυρτη δικαστική διαμάχη, η οποία κράτησε πάνω από δύο χρόνια και κατέληξε σε έντονη βία και διαπληκτισμούς. Τον Ιούλιο του 2013, η Μπέρι παντρεύτηκε τον Γάλλο ηθοποιό Όλιβερ Μαρτίνεζ, με τον οποίο απέκτησε το δεύτερο παιδί της. Μπέρι και Μαρτίνεζ χώρισαν το 2015.

Τώρα είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του του μουσικού, Βαν Χαντ, με τον οποίο ξεκίνησαν επίσημα τη σχέση τους το 2020.



instagram @halleberry

 

 



instagram @halleberry

Η Μπέρι δήλωσε τον Νοέμβριο του 2021 πως εύχεται να είχε γνωρίσει νωρίτερα τον ταλαντούχο μουσικό: «Μακάρι να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα, ώστε να τον αγαπούσα περισσότερο καιρό» εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός στο περιοδικό Women's Health. «Νιώθω γεμάτη και ικανοποιημένη. Νιώθω ευτυχισμένη στην ρομαντική μου ζωή, ως μητέρα, αλλά και ως καλλιτέχνης. Είμαι πολύ καλύτερη μητέρα σε αυτή την κατάσταση απ' ότι αν ήμουν σε μία σχέση που δεν μου ταιριάζει» συμπληρώνει.

Να σημειώσουμε, ακόμη, ότι στα 57 της πλέον χρόνια διατηρεί ένα καλλίγραμμο, αψεγάδιαστο κορμί.

Διαβάστε ακόμη: Χάλι Μπέρι: Είναι full in love και δεν το κρύβει! - Το τρυφερό φιλί με τον σύντροφο της, Βαν Χαντ (φωτό)

Δεν έχει κανένα κόμπλεξ για την ηλικία της και το σώμα της και συχνά όπως βλέπουμε ανεβάζει φωτογραφίες τελείως άβαφη και ημίγυμνή στον καθρέφτη.

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσφατα μάλιστα μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Women’s Health», το πώς αγκαλιάζει οτιδήποτε της συμβαίνει – όσον αφορά τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και την αυτοπεποίθησή της ενώ αναφέρθηκε και στην εμμηνόπαυση.

Διαβάστε ακόμη: Χάλι Μπέρι: "Ανέβασε" τη θερμοκρασία με τη νέα της δημοσίευση - Η ανάρτηση που κόβει την ανάσα (φωτό)

 

 

«Είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου τώρα που έφτασα τα 57 χρόνια. Έχω να προσφέρω όσο ποτέ άλλοτε. Συνειδητοποιώ επιτέλους ότι αυτό που έχω να πω είναι πολύτιμο, ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν συμφωνεί» δήλωσε.«Μπορούμε να κάνουμε τη συζήτηση για τα θέματα υγείας των γυναικών λιγότερο ταμπού, αν τολμήσουμε να μιλήσουμε γι’ αυτά. Αν ξεκινήσετε τη συζήτηση, οι περισσότερες γυναίκες θα ακολουθήσουν. Ξέρετε γιατί; Επειδή είναι κάτι που πεθαίνουμε να κάνουμε. Είναι κάτι που έχουμε στερηθεί και είναι κάτι που θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας. Απλά χρειαζόμαστε την άδεια για να το κάνουμε», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ