H Μαντόνα εύχεται στο γιο της, Rocco με ένα νοσταλγικό βίντεο - Το τραγούδι όλο νόημα που επέλεξε η 64χρονη σταρ

Γίνεται 23 χρονών...

Με ένα συγκινητικό βίντεο ευχήθηκε στο γιό της, Rocco, η Μαντόνα.

Συγκεκριμένα, μέσα από το instagram της που μετράει 19 εκατομμύρια ακολούθους μοιράστηκε ένα υπέροχο reel για τα 23α γενέθλια του Rocco.

Περιείχε διάφορα στιγμιότυπα με τους δυό τους από το παρελθόν.

Από πίσω θα ακούσετε το τέλειο τραγούδι των Beatles, (και όχι της Μαντόνα!) Here Comes the Sun.

Η Μαντόνα απέκτησε τον 23χρονο πλέον με τον σκηνοθέτη Guy Ritchie το 2000.

Διαβάστε ακόμη: Μαντόνα: Με καπέλο και γυαλιά ηλίου κάνει βόλτες στη Νέα Υόρκη - Ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που την έστειλε στη ΜΕΘ (φωτό)

Να σημειώσουμε ότι το 2015, οι γονείς του Rocco (δηλαδή οι Madonna και Guy RIchie) βρισκόντουσαν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά του και η τραγουδίστρια είχε απομακρυνθεί από εκείνον.

«Από την ημέρα της σύλληψής σου, η Ζωή Μαζί Σου είναι μία περιπέτεια.Από την Πρόωρη Γέννησή Σου μέχρι την αγάπη σου για το σκέιτμπορντ, τα ποδήλατα, το break dancing, το παρκούρ, τα Graffiti και όλες τις δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη! Με έκανες να ανησυχώ – πιθανότατα περισσότερο από καθέναν άλλο άνθρωπο στον πλανήτη.

Πήρες έναν άγνωστο δρόμο που θα κάνει όλη τη διαφορά! Τίποτα δε μου δίνει περισσότερη χαρά από το να σε βλέπω να εξελίσσεσαι ως καλλιτέχνης. Για να αναφερθώ στον αγαπημένο σου ζωγράφο, Lucian Freud, ‘Τι ζητάω από έναν πίνακα; Να με αφήνει έκθαμβο, να με ενοχλεί, να με αποπλανεί, να με πείθει!’ Συνέχισε να διαβαίνεις τον δικό σου δρόμο. Είμαι τόσο περήφανη για σένα»», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.


instagram @arnaldoanay

H Madonna με τον Ritchie έχουν μαζί ακόμα ένα παιδί, τον David, τον οποίο υιοθέτησαν το 2006 από το Μαλάουι. Η ίδια απέκτησε πριν 26 χρόνια την Lourdes Leon από τη σχέση της με τον Carlos Leon και τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει τον David, την Mercy, και τις δίδυμες Stella και Estere

Διαβάστε ακόμη: Μαντόνα: «Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου» - Η φωτό που ανέβασε στα social

Να υπενθυμίσουμε ότι η 64χρονη σταρ νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Νέας Υόρκης πριν από ένα μήνα, ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει τη λοίμωξη από την οποία έπασχε. Στο μεταξύ, ενημέρωσε τους φανς της ότι η περιοδεία της θα καθυστερήσει να ξεκινήσει, ευχαριστώντας τους για τη θετική ενέργειά τους και το κουράγιο που της έδωσαν. «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου», είπε η σταρ, πράγμα που από ό,τι φαίνεται ισχύει 100%.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ