Μπαράκ Ομπάμα ... από το παρελθόν: Το γράμμα που είχε γράψει στην τότε κοπέλα του - "Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο, φαντάζομαι έρωτα με άνδρες"

Ο 21χρονος τότε Μπαράκ 

Η New York Post έφερε στο «φως» τη διαβόητη επιστολή από τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα που έγραψε- σύμφωνα με τον ιστορικό David Garrow- σε πρώην κοπέλα του για το δικό του «ανδρόγυνο» μυαλό μέσα στο οποίο μπορεί να «κάνει έρωτα με άνδρες καθημερινά».

Η επιστολή γράφτηκε τον Νοέμβριο του 1982 στην Alex McNear.

Τον Ιούνιο του 2023, ο ιστορικός, που είναι γνωστός για τη δημιουργία της εκτενούς βιογραφίας των 1.472 σελίδων με τίτλο «Rising Star: The Making of Barack Obama», αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σε πολλές περιπτώσεις, έτρεφε φαντασιώσεις για προσωπικές συναντήσεις με άνδρες.

«Σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά αλλά στη φαντασία μου», έγραψε ο- τότε- 21χρονος Μπαράκ Ομπάμα, στην Alex McNear τον Νοέμβριο του 1982.

Διαβάστε ακόμη: Η Μισέλ Ομπάμα εύχεται με ιδιαίτερο τρόπο στον σύζυγο της, Μπαράκ Ομπάμα - "Σε αγαπώ, πάντα" (φωτό)

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ''ανθρώπινους'' και όχι ως ''γυναίκες σε αντίθεση με άνδρες''. Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα μου, βλέπω ότι με έχουν κάνει άνδρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

gramma
nypost.com

Η Alex McNear, η οποία έβγαινε με τον Ομπάμα όταν εκείνος φοιτούσε στο Occidental College στο Λος Άντζελες, διέθεσε αργότερα στα μέσα την επιστολή την οποία ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ιστορικός συμπεριέλαβε στο βιβλίο του, «Rising Star».

Η επιστολή ανήκει επί του παρόντος στο Πανεπιστήμιο Emory, το οποίο δεν επιτρέπει τη φωτογράφιση ή να την πάρει κάποιος. Ωστόσο, ο φίλος του ιστορικού Garrow, Harvey Klehr, έγραψε τις παραγράφους με το χέρι και τις έστειλε στον συγγραφέα.

Μάλιστα, ο Klehr παρείχε την επιστολή και στη New York Post ενώ εκπρόσωπος του πρώην προέδρου δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

post\

Από την πλευρά του, ο ιστορικός David Garrow σχολίασε ότι δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο στις νεανικές σκέψεις του Ομπάμα. «Είμαι ιστορικός, όχι ψυχολόγος, αλλά νομίζω ότι η (συντριπτική;) πλειοψηφία των ανθρώπων έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις!» τόνισε.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία για τους Ομπάμα: Πνίγηκε κάνοντας κωπηλασία ο 45χρονος σεφ της οικογένειας (φωτό - βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο και συγγραφέα, Μισέλ Ομπάμα από το 1992 και έχουν δύο κόρες, τη Μάλια και Σάσα Ομπάμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ