Τζεφ Μπέζος - Λόρεν Σάντσεζ: Προσφέρουν 100 εκατ. για τις πυρκαγιές στη Χαβάη - Η ανάρτηση στο instagram (φωτό)

Για την κάλυψη των απαραίτητων αναγκών ...

Σε σοκ βρίσκονται ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφος του, Λόρεν Σάντσεζ μετά τις πυρκαγιές στο Μάουι.

Συγκεκριμένα, η σύντροφος του ιδρυτή της Amazon έκανε μία ανάρτηση στο instagram μέσα από την οποία μαθαίνουμε ότι προσφέρουν 100 εκατομμύρια για την κάλυψη των απαραίτητων αναγκών.

«Ο Τζεφ και εγώ είμαστε συντετριμμένοι από αυτό που συμβαίνει στο Μάουι. Σκεφτόμαστε όλες τις οικογένειες που έχουν χάσει τόσα πολλά και μια κοινότητα που έχει καταστραφεί. Ο Τζεφ και εγώ δημιουργούμε ένα Ταμείο για το Μάουι και προσφέρουμε 100 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουμε το Μάουι να σταθεί ξανά στα πόδια του τώρα και τα επόμενα χρόνια, καθώς οι συνεχιζόμενες ανάγκες θα αποκαλύπτονται», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Λόρεν Σάντσεζ.

Διαβάστε ακόμη: Lauren Sanchez: Μας δείχνει τα outfits που έβαλε στο πάρτι του αρραβώνα της με τον Jeff Bezos - Glam deux-pièces & luxurious λευκή ρόμπα (φωτό)

Οι πυρκαγιές κατέστρεψαν το νησί της Χαβάης, όπου τουλάχιστον 67 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και χιλιάδες εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του love birds στις διακοπές τους: Παθιασμένα φιλιά κάνουν το γύρο του κόσμου με το σούπερ γιοτ των 500 εκατ. (βίντεο)

Όπως μεταδίδει το CNN, ενδέχεται να χρειαστούν χρόνια για να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά στο νησί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ