Η Σίντι Κρόφορντ γυμνή - Η 57χρονη κάνει διακοπές μέσα στη φύση

Αναστατώνει το Instagram με σέξι εμφάνιση το αγέραστο super model!

Η Σίντι Κρόφορντ έκανε πρόσφατα μια τολμηρή topless εμφάνιση. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η κάμερα κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Το 57χρονο super model γθύθηκε μέσα σε ένα υδρομασάζ σε μια κατοικία δίπλα στη λίμνη και απέδειξε ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από νεότερες γυναίκες. Η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση έγραφε "Like life."

Η Σίντι Κρόφορντ είναι γνωστή για τη διαχρονική ομορφιά της και έδειξε για άλλη μια φορά τη φυσική λάμψη της. Μάλιστα στις φωτογραφίες που ανέβασε τη βλέπουμε και χωρίς μακιγιάζ. Τα μακριά, καστανά σοκολατένια μαλλιά της τα είχε μαζέψει σε έναν κότσο, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Στη φωτογραφία, η Σίντι Κρόφορντ αγναντεύει γαλήνια τη λίμνη.

 

 

Σε μια άλλη φωτογραφία που ανέβασε, η Σίντι φαίνεται σε ένα πιο κοντινό στιγμοιότυπο, να φοράει ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά με μπλε και μοβ ρίγες. Από κάτω διακρίνετια να φοράει ένα λευκό μπικίνι. Το look της απογείωσε με κάποια αξεσουάρ, τα οποία περιελάμβαναν ένα μακρύ καφέ και τιρκουάζ κολιέ με χάντρες, ενώ φορούσε και γυαλιά ηλίου σε στυλ Wayfarer.

Instagram @cindycrawford

Η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της Ράντε Γκέρμπερ, που είναι παντρεμένοι από το 1998, γιόρτασαν την 25η επέτειο του γάμου τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά. Η Σίντι μοιράστηκε στο Instagram νοσταλγικές εικόνες από τον γάμο τους στις Μπαχάμες, αναπολώντας την όμορφη τελετή και τη διαρκή αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

Instagram @cindycrawford

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους! Τα topmodels της δεκαετίας του 90', Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζέλιστα & Κρίστι Τέρλινγκτον σε mini σειρά στην Apple Tv (φωτό - βίντεο)

Η Σίντι Κρόφορντ συνεχίζει να αιχμαλωτίζει με τη διαχρονική ομορφιά και το ζωντανό της πνεύμα, τόσο στις επαγγελματικές της προσπάθειες όσο και στην προσωπική της ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ