Χέιλι Μπίμπερ και Έμιλι Ρατακόφσκι σε μια συνεργασία φωτιά - Μαζί με Ναόμι Κάμπελ & Ζιζέλ ποζάρουν για μια iconic καμπάνια της Victorias's Secret

Καυτή φωτογράφιση της Χέιλι Μπίμπερ με εσώρουχα Victoria's Secret!

Η Victoria's Secret αποκάλυψε την τελευταία της συλλογή στην οποία συμμετέχουν μια σειρά από σούπερ μοντέλ, διαφορετικών γεννεών.

Η εταιρεία στρατολόγησε θρυλικές φιγούρες όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Αντριάνα Λίμα, η Ζιζέλ Μπούντχεν μαζί με σύγχρονα It-girls όπως η Χέιλι Μπίμπερ και η Έμιλι Ρατακόφσκι.

Τραβηγμένη από τον αξιότιμο Σουηδό φωτογράφο Mikael Jansson, η καμπάνια περιστρέφεται γύρω από το πρωτοποριακό 'Icon' Push-Up Demi Bra της εταιρείας. Αυτό το επαναστατικό κομμάτι ενσωματώνει τεχνολογία ανύψωσης και διαμόρφωσης που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει το φυσικό περίγραμμα του χρήστη, σηματοδοτώντας ένα πρωτοποριακό επίτευγμα. Η δήλωση της Victoria's Secret περιγράφει την καμπάνια ως μια γιορτή για τα τολμηρά και πολυτελή στυλ της συλλογής, με δυναμικές γυναίκες που περιλαμβάνουν εμβληματικές φιγούρες και αναδυόμενα ταλέντα. Το 'Icon' Push-Up Demi Bra διαθέτει σχέδιο με δαντέλα που παραμένει διακριτικό κάτω από τα ρούχα, εκτός από το ελαφρύ pad-up, το εξομαλυντικό φτερό του και τις πλήρως ρυθμιζόμενες, μετατρέψιμες τιράντες. Σημειωτέον, είναι διαθέσιμο σε μεγέθη που κυμαίνονται από 32A έως 44DD.

 

 

victoriassecret.com

 

 

Διαβάστε επίσης: Dress code white: Το πάρτυ στα λευκά για την Χέιλι Μπίμπερ, Κένταλ Τζένερ, Κιμ Καρντάσιαν (φωτό - βίντεο)

Μετά από μια παύση τεσσάρων ετών, η Victoria's Secret ανακοίνωσε την αμφιλεγόμενη επιστροφή της για το έτος 2023, δίνοντας έμφαση σε μια ανανεωμένη επένδυση. Ο γίγαντας των εσωρούχων δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη συμμετοχικότητα, μια κομβική πτυχή που αντιμετωπίζει τις αποτυχίες του το 2018. Νωρίτερα φέτος, η Victoria;s Secret μοιράστηκε ένα βίντεο ως μέρος της καμπάνιας «αδιαμφισβήτητη», με την Adut Akech, η οποία συζητά τις εμπειρίες της ως πρόσφυγας και τη σημασία του να είσαι μέρος της θετικής μεταμόρφωσης της Victoria's Secret. Η Akech τόνισε την έλλειψη διαφορετικότητας μεταξύ των «αγγέλων» της μάρκας και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της να συμβάλει σε μια θετική αλλαγή.

 

 

Με ένα σύνολο εμβληματικών μοντέλων να ενώνονται για αυτήν την καμπάνια, η προσμονή για την ανανεωμένη επίδειξη μόδας είναι τεράστια. Οι λάτρεις της μόδας περιμένουν με ανυπομονησία τα αποκαλυπτήρια αυτής της αναμενόμενης εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ