Ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολιάζει την επικαιρότητα - "Κριτικάρουμε τα πράγματα σύμφωνα με την ηλικία και τη γενιά μας" (βίντεο)

Με αφορμή την καλοκαιρνή του περιοδεία.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην εκπομπή «Alpha τώρα» με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία. Ο διαπρεπής καλλιτέχνης ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια και για «τους νέους που πολεμάνε ο ένας τον άλλον»

«Είναι δύσκολο να πέσω στο μαύρο πηγάδι που μου δείχνετε. Κάνουμε όλοι το λάθος και κριτικάρουμε τα πράγματα σύμφωνα με την ηλικία μας και τη γενιά μας. Η γενιά αυτή που δολοφονείται εν ψυχρώ θα βρει τον δρόμο και τον τρόπο να οργανώσει την αντίστασή της και την αντίδρασή της.

Η ανάγκη είναι πολύ μεγάλη δασκάλα, να την ακούσουμε, θα μας δείξει τον δρόμο και οι ενήλικες οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στη γενιά που δολοφονείται, να βάλουμε πλάτη και να πάμε μαζί της.

Είναι μέσα στο σχέδιο να υποβαθμιστεί η Ιστορία, η Αριστερά, οι κατακτήσεις, τα μεροκάματα από τα απανταχού κέντρα εξουσίας».

Διαβάστε ακόμη: Λίνα Νικολακοπούλου: «Μαμά γερνάω», ήμουν 33 ετών όταν το έγραψα - Τι είπε για τον Κραουνάκη, πως έγινε η γνωριμία τους (βίντεο)

«Δεν ξέρω αν είναι ώρα να το πει κανείς στα 68 του αλλά όπως το λένε λαϊκά “το πήγαμε το γράμμα”» είπε σχολιάζοντας τη ζωή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ