Απίστευτο story! Διευθύντρια έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθήτρια - Εάν την άφηνε θα αυτοκτονούσε της έλεγε (βίντεο)

Έκαναν σεξ δύο φορές την εβδομάδα 

Διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου του Λας Βέγκας κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική σχέση με μαθήτρια επί τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με το FOX 5 η 34χρονη Kaitlin Glover, η οποία εργαζόταν στο Mountain View Christian School, αντιμετωπίζει το κακούργημα της ασέλγειας με παιδί και κατηγορίες για το ότι ως υπάλληλος σχολείου σε θέση εξουσίας, επιδιδόταν σε σεξουαλική επαφή με μαθητή άνω των 16 ετών.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας ανέφερε σε έκθεσή του ότι μία μαθήτρια ισχυρίστηκε τον Ιούνιο του 2022 ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη δασκάλα του, την Glover.

Οι δυο τους είχαν σεξουαλική σχέση μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Σεπτεμβρίου 2021, φέρεται να είπε η μαθήτρια στην αστυνομία. Η σχέση τους ξεκίνησε, όταν οι δυο τους άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στα social media.

 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «η Glover άρχισε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες της μέσω του Snapchat». Η διευθύντρια κατηγορείται πως έκανε σεξ με τη μαθήτρια στο βαν της Glover μία έως δύο φορές την εβδομάδα.

«Το θύμα δεν είπε σε κανέναν για τη σχέση τους για τέσσερα χρόνια, επειδή η ύποπτη είπε ότι θα αυτοκτονούσε αν το θύμα την εγκατέλειπε, ή ότι θα αυτοκτονούσε αν το έλεγε στην αστυνομία».

Ο Cook είπε ότι ένα μέλος της οικογένειας ενημέρωσε το σχολείο για τους ισχυρισμούς το καλοκαίρι, προσθέτοντας ότι η Glover δεν έχει εργαστεί στο σχολείο από τότε που η οικογένεια ανέφερε τους ισχυρισμούς.

«Το σχολείο συνεργάστηκε και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την αστυνομία», δήλωσε ο Cook. «Ευχόμαστε το καλύτερο για την πρώην μαθήτρια και ελπίζουμε η νομική διαδικασία και η έρευνα να φτάσουν στην αλήθεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ