Ντόρα Παντελή: Το καλύτερο "μαγιό" του καλοκαιριού - Σούπερ fit η καλλίγραμμη sportscaster - Έγινε 36

Εντυπωσιάζει η Ντόρα Παντελή με το απίθανο μαγιό που θα το ζηλέψεις κι εσύ!

Η δημοφιλής δημοσιογράφος/sportscaster Ντόρα Παντελή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απίθανες φωτογραφίες σε παραλία στην Πάρο, δείχνοντάς μας το καλογυμνασμένο σώμα της, αλλά και τα φοβερά μαγιό της. Η δημοσιογράφος ποζάρει με σκούρο πράσινο μπικίνι και μας λέει ότι στα 36 της νιώθει μόλις 26. Μάλιστα, με χιουμοριστική διάεση αναφέρει ότι το είχε πει και ο διάσημος Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς!

Το μοναδικό πράσινο μαγιό που φοράει μπορείτε να το βρείτε στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Calcedonia!

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο νησί των Κυκλάδων, η Ντόρα Παντελή φόρεσε κι άλλα εξαιρετικά μαγιό, που σίγουρα θα θελήσετε να αγοράσετε κι εσείς! Σε άλλες φωτογραφίες της η Ντόρα Παντελή φοράει ένα κλαασικό σικάτο μαύρο μπικίνι, το οποίο συνδυάζει με μαύρα γυαλικά ηλίου και χρυσά και ασημένια κοσμήματα. Το look της ολοκληρώνει φορώντας ένα πανέμορφο λευκό πουκάμισο με κόκκινες ρίγες.

Instagram @dora_panteli_

Σε μια ακόμα φωτογραφία της, βλέπουμε τη Ντόρα Παντελή να χαμογελάει και να ποζάρει φορώντας ένα υπέροχο ψάθινο καπέλο, σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και φορώντας ένα ακόμα απίθανο μαγιό!

Instagram: dora_panteli_

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Κουλιανού: Το απόλυτο top model των 90ς ποζάρει με μαγιό στην πισίνα – Ποιο νησί της «πήρε τα μυαλά» στις διακοπές της (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ