"Αργά": Νέο single από τον Ακύλα

Ο νεαρός καλλιτέχνης από τις Σέρρες κερδίζει τις καρδιές των ακροατών με ένα ακόμη single

Ένα single με τίτλο "Αργά" κυκλοφόρησε ο καλλιτέχνης της ελληνικής Underground Indie σκηνής, Ακύλας. Ο νεαρός μουσικός με τις μοναδικές εμφανίσεις που πρόσφατα εμφανίστηκε μπροστά σε πλήθος κόσμου στο Athens Pride επανέρχεται με ένα ακόμη single μέσα στο 2023 μετά το "Μα εγώ" και το "Εκδηλώσου".

Ο Ακύλας είναι 24 ετών και μεγάλωσε στις Σέρρες. Σήμερα ζει στην Αθήνα όπου γράφει στίχους και τραγουδά. Η μουσική του αναφέρεται συχνά στον έρωτα, αλλά και σε προσωπικά προβλήματα που τον ταλανίζουν, όπως το πώς να πληρώσει τους λογαριασμούς του. Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από την πλατφόρμα του TikTok κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω της πανδημίας, έχει αποκτήσει ένα σταθερό κοινό που τον ακολουθεί σε social media και μουσικές σκηνές, ενώ εμφαίστηκε και στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν».

Η πρώτη του εμφάνιση στη μουσική σκηνή έγινε το 2021, με το τραγούδι "Φθηνόκρασο", το οποίο έγινε και βίντεοκλιπ. Ακολούθησαν τρία ακόμη single το 2022, το "Δίδυμες Φλόγες", το "Αύριο" και το "Έλα κοντά", τα οποία τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό. Τα τρία του τελευταία κομμάτια, τα οποία κυκλοφόρησαν μέσα στο 2023 είναι το "Μα εγώ", το "Εκδηλώσου" και το "Αργά".

Ο Ακύλας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα Social Media, όπου μπορεί κανείς να βρει μεγάλο κομμάτι της δουλειάς του.

@akylas__ Απάντηση στο @lina.destiny ♬ πρωτότυπος ήχος - Akylas

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ