Κάιλι Μινόγκ: Υπέρλαμπρη με μαύρο δερμάτινο φόρεμα και μαύρες μπότες - Κλέβει τα βλέμματα στα 55 της

Εκτυφλωτική και με ροκ διάθεση η Κάιλι Μινόγκ ποζάρει στον φακό.

Η Κάιλι Μινόγκ ποζάρει με ένα εκπληκτικό μαύρο δερμάτινο φόρεμα σε ηλικία 55 ετών και εντυπωσιάζει. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια της πρόσφατης επιτυχίας με τίτλο “Padam Padam”, η οποία θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της «Tension», συνδύασε το δερμάτινο μαύρο φόρεμα με υπέροχες μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο.

 

 

Το νέο χιτ “Padam Padam” έχει λάβει έμπνευση από την iconic Γαλλίδα τραγουδίστρια του 1951 Εντίθ Πιάφ. Το τραγούδι, μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στο νούμερο 1 του America's Billboard's Dance Chart.

H 55χρονη Κάιλι Μινόγκ μπορεί να πανηγυρίζει, καθώς μετά από πάνω από 20 χρόνια έφτασε στην κορυφή των αμερικανικών pop charts.

Διαβάστε επίσης: Τα κρασιά της Kylie Minogue: Είναι 9 & έγιναν hits - Τα ροζέ της super star που κυκλοφορούν σε 20 χώρες, έρχονται και στην Ελλάδα (φωτό)

Η Κάιλι Μινόγκ γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 1968 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Μας συστήθηκε ως παιδί στην τηλεόραση της Αυστραλίας, όπου πρωταγωνιστούσε στην σειρά Neighbours με τον Τζέισον Ντόνοβαν. Στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 αποφάσισε άφησε πίσω της την υποκριτική για να ασχοληθεί με το τραγούδι, χαρίζοντας μας πάμπολλες επιτυχίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ