Παντρεύτηκε ο Σταμάτης Μαλέλης την αγαπημένη του Ασημίνα Χρόνη: 3 τούρτες και για τα γενέθλια - Τι έγραφαν (βίντεο)

Να ζήσουν!

Ευχάριστα νέα για τον Σταμάτη Μαλέλη αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ασημίνα Χρόνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας πριν από περίπου 10 ημέρες σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Αυτό ήταν κάτι που επιθυμούσε τόσο ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης του Mega όσο και η σύντροφός του, η οποία είναι εκπαιδευτικός.

Αμέσως μετά το γάμο, το νιόπαντρο ζευγάρι ταξίδεψε στη μαγευτική Νάξο για λίγες ημέρες. Ο Σταμάτης Μαλέλης και η Ασημίνα Χρόνη με την άφιξή τους στο νησί, βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Αυτό καθώς ο καλός τους φίλος Δημήτρης Καπούνης ετοίμασε ένα μικρό γλέντι για το ζευγάρι.

Μάλιστα, στο γλέντι υπήρχε τριπλή τούρτα και ένα τραπέζι γεμάτο παραδοσιακά πιάτα για τον Σταμάτη Μαλέλη, την Ασημίνα Χρόνη και τη νέα τους ζωή. Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με βιολιά, νησιώτικα τραγούδια και πολύ κέφι.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 20 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων του Σταμάτη Μαλέλη. Μιλώντας στην On Time ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του Mega, φανερά χαρούμενος, αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά 2,5 χρόνια και ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν δύο μήνες.

«Βρήκα το ταίρι μου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ» είπε χαρακτηριστικά στην Σάσα Σταμάτη.

MALELIS
twitter

Το who is who του Σταμάτη Μαλέλη

Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι Έλληνας δημοσιογράφος που συνδύασε το όνομά του με πολλές καινοτομίες στον χώρο της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ στην ΑΣΣΕ και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

  • Από το 1982 άρχισε να εργάζεται στην ΕΡΤ. Σε πολύ μικρή ηλικία πέρασε στο πολιτικό ρεπορτάζ ακολουθώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου σε δεκάδες ταξίδια του στο εξωτερικό.
  • Πολύ σύντομα έγινε αρχισυντάκτης της ΕΤ-2.
  • Το 1988 μεταπήδησε στον νεοϊδρυθέντα ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 ως πολιτικός συντάκτης. Με την έναρξη του τηλεοπτικού ΑΝΤ1 έγινε αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης.
  • Το 1991 συνέχισε στο MEGA ως διευθυντής σύνταξης.
  • Στο τέλος του 1993 βρέθηκε ως Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο νεοϊδρυθέντα τηλεοπτικό ΣΚΑΪ φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στα τηλεοπτικά δελτία. Καθιέρωσε τα τηλεοπτικά παράθυρα και άλλαξε τα βίντεο κάνοντας τα πιο ελκυστικά, βάζοντας τίτλους, μουσική και φυσικούς ήχους. Έδωσε ιδιαίτερο βάρος στις ζωντανές συνδέσεις και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ λιγότερα μέσα να περάσει πρώτος σε τηλεθέαση και να καθιερωθεί σαν το μεγάλο ενημερωτικό κανάλι. Τα ενημερωτικά ρεκόρ τηλεθέασης δεν έχουν καταρριφθεί. Δέχθηκε κριτική ότι αρκετές φορές μετέδωσε ειδήσεις με υπερβολικό τρόπο. Ήταν λάτρης της ανθρωποκεντρικής είδησης.
  • Συνέχισε με την ίδια ιδιότητα στον μετονομασμένο τηλεοπτικό σταθμό ALPHA δημιουργώντας ένα σύγχρονο λαϊκό δελτίο δίνοντας το μικρόφωνο στον πολίτη[2].
  • Το 2002 μετακινήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR[3] τον οποίο αναγέννησε ενημερωτικά δίνοντας έμφαση στο λάιφ στάιλ. Κατηγορήθηκε ότι αρκετές φορές ξεπέρασε τα όρια.
  • Πάντως δημιούργησε μία νέα ανάλαφρη και ενημερωτική τηλεόραση[4].
  • Το 2012 υπέστη ένα σοβαρό έμφραγμα[5] και νοσηλεύτηκε για αρκετές εβδομάδες στο Ιατρικό Αθηνών.
  • Λίγους μήνες αργότερα και για λόγους που δεν έγιναν κατανοητοί και χωρίς εμφανή αιτία μετακόμισε στο νέο ΣΚΑΪ που είχε χαμηλή τηλεθέαση[6]. Προσπάθησε με καινοτομίες και νέες εκπομπές να κάνει ανταγωνιστικό το νέο του κανάλι.
  • Στα τέλη του 2017 ζήτησε και ανέλαβε το ρόλο του Συμβούλου ενημέρωσης[7] ώστε να ασχοληθεί με την πολιτική.
  • Το 2019 έφυγε από τον ΣΚΑΪ και ανέλαβε σύμβουλος στο νέο διαδικτυακό κανάλι ONE το οποίο αποδείχθηκε πρωτοποριακό.
  • Τον Οκτώβριο του 2019 επανήλθε στο MEGA μετά από 27 χρόνια, και το οποίο ξαναβγήκε στον αέρα στις 17 Φεβρουαρίου και προσπαθεί και πάλι να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο.

Φοιτητής παντρεύτηκε την συμφοιτήτρια του Χρυσούλα Κούστα και στη συνέχεια τη δημοσιογράφο Μαρία Σταματέρη με την οποία απέκτησε μία κόρη την Δέσποινα Μαλέλη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ