Ivana Knoll: Η Μις Κροατία ξεσήκωσε τη Μύκονο - Δείτε το άλμπουμ των διακοπών της πιο σέξι οπαδού στο Μουντιάλ (φωτό & βίντεο)

Η Ιβάνα Νολ δημοσιεύσει συνεχώς φωτογραφίες από τη Μύκονο και γράφει πόσο αγαπά το νησί των ανέμων

Τέλεια περνάει στη Μύκονο η Ivana Knoll και αυτό «βγαίνει» προς τα έξω… Η πρώην Μις Κροατία, η οποία έγινε γνωστή πριν από λίγους μήνες από τις «καυτές» της εμφανίσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ είναι εδώ και λίγες ημέρες στο «νησί των ανέμων» και περνάει τέλεια, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο που «ανεβάζει» η ίδια στο Instagram. 

Η Ivana Knoll

Η Ιβάνα, που μέσα από το Μουντιάλ έφτασε να έχει περισσότερους από 3,3 εκατ. followers στο Instagram και δεκάδες χορηγούς, δημοσιεύσει συνεχώς φωτογραφίες από τη Μύκονο και γράφει πόσο την αγαπά.

NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Είδε μάλιστα και τον Σακίλ Ο’ Νιλ να παίζει μουσική και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί του.

Η Ivana Knoll

Η Ivana Knoll απολαμβάνει τα μπάνια της στο πανέμορφο νησί, φορώντας πάντα τα μικροσκοπικά μπικίνι της και προκαλώντας μια μικρή… αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό.

Η Ivana Knoll, η οποία κάνει καριέρα ως το «κορίτσι του Μουντιάλ», αφού ο κόσμος την έμαθε μέσα από τις φωτογραφήσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μένει μόνιμα στο Μαϊάμι, αλλά πέρασε το καλοκαίρι της στην Ευρώπη. 

Διαβάστε ακόμα: Ivana Knoll: Η σέξυ οπαδός της Κροατίας πήγε… Μουντιάλ και έγινε σταρ των γηπέδων (φωτό & βίντεο)

Η Ivana Knoll

Η Ivana Knoll

Η Ivana Knoll

Η Ivana Knoll

Η Ivana Knoll

Η Ivana Knoll

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ