Η Cindy Crawford αναπαριστά την εμβληματική διαφήμιση της Pepsi για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο

Η Cindy Crawford ξαναζεί το διαφημιστικό της Pepsi από το 1992, για να συγκεντρώσει χρήματα για το Αμερικανικό Νοσοκομείο Παιδιών Οικογένειας στο Μάντισον, του Ουισκόνσιν.

Τo εντυπωσιακό μοντέλο των 90's, Cindy Crawford, που έχει κλείσει τα 55, ανάρτησε πρόσφατα στο Instagram μια φωτογραφία της, που κάτι μας θύμισε πολύ έντονα! 
Λευκό μπλουζάκι, τζιν σορτς και ασημένια σκουλαρίκια, με το χαρακτηριστικό χτένισμα τον 90's ήταν η ακριβής απεικόνιση της εμβληματικής διαφήμισης της Pepsi το 1992. 

Instagram/ Cindy Crawford

Στη φωτογραφία, ποζάρει έξω από το Halfway House Cafe με μια Pepsi στα χείλη. Πίσω της, δύο κογιότ κάθονται μέσα σε ένα κερασί κόκκινο καμπριολέ, και ένας αυτόματως πωλητής Pepsi ξεπροβάλλει από το παρασκήνιο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Crawford εξήγησε πως ξαναφέρνει την εμβληματική διαφήμισή της στην επικαιρότητα, για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο. "Είναι πάντα μια χαρά και μια συγκίνηση να συνεργάζεσαι με τον φίλο μου @davidyarrow... και ακόμα περισσότερο όταν είναι για μια καλή αιτία," σημείωσε η Crawford. "Επιστρέψαμε στο αυθεντικό Halfway House από την διάσημη διαφήμιση της @pepsi που έκανα το 1992 για να αναπαράγουμε τη στιγμή (με μια πινελιά του David Yarrow) με την ελπίδα να συγκεντρώσουμε το απαραίτητο ποσό για το Αμερικανικό Νοσοκομείο Παιδιών και Οικογένειας, στο Μάντισον του Ουισκόνσιν, όπου ο αδελφός μου αντιμετώπισε τη λευχαιμία."

Instagram/Cindy Crawford

Η Crawford εξήγησε πως "με τη βοήθεια του παγκόσμιου δικτύου γκαλερί του David που υποστηρίζει την τέχνη και τις πωλήσεις της," έχουν ήδη συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια για τον σκοπό αυτό.

"Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τον αγαπητό μου φίλο, κομμωτή @peter.savic που δημιούργησε τα χαρακτηριστικά μαλλιά για την αρχική διαφήμιση... οπότε ήταν χαρά μου που ήταν εδώ και για αυτή την έκδοση επίσης!" συνέχισε. "Ευχαριστώ επίσης τον @samvissermakeup για το μακιγιάζ και τον @allowitzstyles για το styling."

"Νομίζω τα καταφέραμε! Ήταν μια τόσο διασκεδαστική ημέρα - ανυπομονώ να σας δείξω περισσότερα," πρόσθεσε το μοντέλο.

 

 

Οι ακόλουθοι της Crawford φυσικά και ενθουσιάστηκαν με το throwback, με την Reese Witherspoon να σχολιάζει, "Πραγματικά υπέροχη! Και για μια καλή αιτία ❤️."

Η Helena Christensen πρόσθεσε, "??❤️? υπέροχη με κάθε τρόπο"

Την αρχική διαφήμιση της Pepsi, την είδαμε στην Αμερική, κατά τη διάρκεια του Super Bowl XXVI και έδειχνε την Crawford, να φτάνει με το χαρακτηριστικό κόκκινο κάμπριο της, στο Halfway House Cafe και να βγαίνει εντυπωσιακή, για να πάρει από τον αυτόματο πωλητή Pepsi, ενώ δυο νεαροί δεν μπορούν να μην δείξουν το θαυμασμό τους, σχολιάζοντας όμως σε δεύτερη φάση το σχεδιασμό του κουτιού του αναψυκτικού, κι όχι το μοντέλο. 

Στην επέτειο των 25 ετών της διαφήμισης το 2017, η Crawford θυμήθηκε το περίφημο βίντεο κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Bowl Greatest Commercials 2017.

"Ναι, είμαι σέξι και βγαίνω από το αυτοκίνητο, αλλά με αυτά τα αγόρια που με κοιτούν και μετά αυτή η ατάκα ότι δεν με παρακολουθούν πραγματικά - απλά κοιτάνε το κουτί. Νόμιζα πως ήταν πολύ έξυπνο," είπε στον Kevin Frazier του Entertainment Tonight.

Η Crawford είπε στο περιοδικό PEOPLE το 2018 ότι ξαναβλέπει τη διαφήμισή της κάθε χρόνο.

"Πάντα περιλαμβάνεται στις συλλογές των καλύτερων διαφημίσεων του Super Bowl, και κάθε Ιανουάριο ξαναβλέπω το αρχικό μου σποτ της Pepsi που αγαπώ, γιατί η μουσική ήταν τέλεια και τα νεαρά αγόρια ήταν τέλεια," είπε, προσθέτοντας, "Ήταν απλά μια από εκείνες τις διαφημίσεις που άρεσαν σε όλους και έκαναν τους ανθρώπους ευτυχισμένους."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ