Ερμής στην Παρθένο: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα επηρεαστεί - Δείτε εάν θα είστε κι εσείς ...

Εκτός από το ότι θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, θα έχουν και τη δυνατότητα να κλείσουν διάφορες εκκρεμότητες

Ο Ερμής έχει περάσει ήδη στην Παρθένο κι ήδη έχει φανεί η σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και, θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα. Ας μην ξεχνάμε ότι στις 23/08, θα είναι σε στάση και από τις 25/08 έως τις 16/09, θα είναι ανάδρομος.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, σύμφωνα με το astrology.gr, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στην Παρθένο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, μόλις στις 2 του μήνα, εσύ που είσαι γεννημένος/η το α' δεκαήμερο θα βιώσεις αρκετά θέματα, όσον αφορά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.
Παρεξηγήσεις, τσακωμοί με συγγενείς και γείτονες, αλλά και βλάβη ενός μέσου, καθυστερήσεις, ακυρώσεις ραντεβού σου και εμπλοκή στις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις θα σε παιδέψουν. Από εκεί και πέρα όμως η κατάσταση θα στρώσει. Εσύ που είσαι γεννημένος το β' δεκαήμερο, αντίθετα, για μια σύντομη περίοδο θα είσαι μες την τρελή χαρά. Ευχάριστες στιγμές θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου, ενώ είναι η ιδανική εποχή για σένα να κάνεις διάφορα ψώνια, διαδικτυακές αγορές, βόλτες, ημερήσιες αποδράσεις-εκδρομές, Σ/Κ ή το να πάρεις την άδειά σου και να περάσεις υπέροχα. Εσύ που είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο, μόνο μετά τις 23 του μήνα και για λίγο, θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια ή εμπλοκες αφού σύντομα θα απομακρυνθεί και δε θα έχει καμία θετική ή αρνητική επίδραση πάνω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είσαι του α' δεκαημέρου, γεγονός είναι ότι θα πονοκεφαλιάσεις στις αρχές του μήνα, με όλα τα προβλήματα και τα εμπόδια που θα συναντήσεις, σε ό,τι σκεφτόσουν ή είχες οργανώσει να κάνεις. Ωστόσο, κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις, όμως θα χρειαστεί να κάνεις επιλογή και ενδεχομένως να απορρίψεις αρκετά από αυτά που ήθελες, ως μή εφικτά στην παρούσα φάση. Ιδανική περίοδος για σένα που είσαι του β' δεκαημέρου, αφού ξένοιαστος από λοιπές υποχρεώσεις, θα ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικά, νομικά ή, αν πάρεις μετά τις 9/8 την άδειά σου να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς, εφ' όσον όλα θα πάνε κατ' ευχήν με την φίλη σου, Παρθένο και δε θα στραβώσει τίποτα. Ίσως μάλιστα κάνεις κι ένα ταξίδι που ονειρευόσουν. Από την άλλη, θα κάνεις επαφές -εντός και εκτός συνόρων- και δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια συναρπαστική πρόταση που δε θα σε αφήσει καθόλου αδιάφορο. Αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, ίσα που θα σε "αγγίξει" ο Ερμής στην Παρθένο κι αυτό μόνο αν είσαι των πρώτων ημερών του δεκαημέρου, αφού μια που θα μπει και μια θα γυρίσει ανάδρομος, άρα, για τον Αύγουστο, δεν προβλέπεται κάποια ουσιαστική αλλαγή.

ΚΡΙΟΣ
Το τρίτο ζώδιο  είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και όσον αφορά σε δουλειές που πρέπει να γίνουν
. Αν είσαι του α' δεκαημέρου, η ατμόσφαιρα, τις πρώτες μέρες του Αυγούστου θα είναι δυσάρεστη, ίσως και εξ αιτίας κάποιων αρνητικών γεγονότων, παρεξηγήσεων, αντιπαραθέσεων ή αυξημένων υποχρεώσεων και προβλημάτων που δε θα σε αφήσουν στιγμή να ηρεμήσεις. Το θέμα είναι να παραμείνεις συνεπής και να έχεις υπομονή, γιατί ένα σου λάθος ενδεχομένως να έχει άσχημο αντίκτυπο. Αν είσαι του β' δεκαημέρου, αντίθετα, κυριαρχεί ένα κλίμα ευχάριστο, χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες, μάλιστα, πιθανό είναι στις 9 του μήνα να γίνει κάτι ευχάριστο, που θα σε κάνει να αισιοδοξήσεις και να πιστέψεις ότι τα ζητήματα που υπήρχαν έχουν πια ξεπεραστεί. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με πρόσωπα του χώρου θα βελτιωθούν αρκετά, ενώ ίσως υπάρξει ένα μπόνους ή αναγνώριση της συμβολής σου. Αν είσαι των πρώτων ημερών του γ' δεκαημέρου, από τις 23 έως τις 28/8 θα έχεις την επανεμφάνιση παλαιότερων ζητημάτων που θα σκάσουν, ενώ δεν αποκλείεται και ένα θέμα υγείας από τα παλιά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ