Όλγα Κεφαλογιάννη - "Τουρισμός για όλους": Ξεκινάει τον Οκτώβριο, στόχος να αναδείξει και άλλες εποχές του χρόνου – Τι πρέπει να γνωρίζετε (βίντεο)

«Έχει στόχο να αναδείξει προορισμούς και τις άλλες εποχές του χρόνου, ενισχύοντας την προσπάθεια για διεύρυνση της σεζόν» είπε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για το πρόγραμμα "τουρισμός για όλους"

Τον Οκτώβριο του 2023 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» όπως ανακοίνωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια ενός έτους.

«Έχει στόχο να αναδείξει και προορισμούς και τις άλλες εποχές του χρόνου, ενισχύοντας την προσπάθεια για διεύρυνση της σεζόν», υπογράμμισε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, συμπληρώνοντας ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει διαφορές με τον πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας.

Παράλληλα, η κυρία Κεφαλογιάννη δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ενίσχυση του τουρισμού στη Ρόδο, μέσα από προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ανάλογα με αυτά που υπήρξαν για άλλες πληγείσες περιοχές στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα την Εύβοια. Το πρόγραμμα αυτό επεξεργάζεται ήδη το Υπουργείο Εργασίας, καθώς είναι στη δικαιοδοσία του.

Η κυρία Κεφαλογιάννη εστίασε και στο γεγονός ότι έχει προβληθεί και το θετικό αφήγημα από τις φωτιές στη Ρόδο, καθώς ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε άμεσα και εκκένωσε τις περιοχές που κινδύνευαν, αλλά και οι κάτοικοι του νησιού έδειξαν στους τουρίστες την ελληνική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ