Vintage pic: Όταν η Elisabeth Taylor ήταν διακοπές στην Ελλάδα με τον σύζυγο της, Eddie Fisher (φωτό)

Στην Αίγινα το 1960 ...

Ένα μοναδικό vintage κλικ έφερε στο φως της δημοσιότητας ο αγαπημένος φωτογράφος, Kleisthenis Daskalakos μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό του στο instagram, studio_kleisthenis. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από το μακρινό 1960 που πρωταγωνιστεί η Elisabeth Taylor με τον σύζυγο της, Eddie Fisher.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τη μεγάλη ηθοποιό να περπατάει χέρι χέρι με τον αγαπημένο της, καθώς βρίσκονται στην Αίγινα για διακοπές. 

Άκρως καλοκαιρινοί και οι δύο τους με τον Eddie να φοράει μόνο το παντελόνι του και την Elisabeth να προσπαθεί να "προστατευτεί" από τον ήλιο με το καπέλο και τα γυαλία ηλίου της.

Διαβάστε ακόμη: Elizabeth Taylor: Lassie come home - Αυτή ήταν η πρώτη ταινία που έπαιξε η διάσημη κακομαθημένη ηθοποιός μόλις 11 ετών - Δείτε το ιστορικό!

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (αγγλικά: Elizabeth Rosemond Taylor, 27 Φεβρουαρίου 1932 - 23 Μαρτίου 2011) ήταν Αγγλοαμερικανίδα ηθοποιός.

Είχε παντρευτεί 8 φορές μία εκ των οποίων ήταν με τον Eddie Fisher.

Η ηθοποιός ήταν φίλη με την πρώτη σύζυγο του Φίσερ, την ηθοποιό Ντέμπι Ρέινολντς. Αφότου ο τρίτος σύζυγος της Τέιλορ, Μάικ Τοντ, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα (1959), ο Φίσερ χώρισε τη Ρέινολντς και παντρεύτηκε την Τέιλορ την ίδια χρονιά.

Διαβάστε ακόμη: Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην «Κλεοπάτρα»: Η σταρ του σινεμά άλλαξε 65 κουστούμια στη θρυλική ταινία - 60 χρόνια από την πρώτη προβολή (φωτό & βίντεο)

Η σκανδαλώδης σχέση που είχαν ο Φίσερ και η Τέιλορ ενώ ήδη παντρεμένοι με άλλους, συζητήθηκε ευρέως και οδήγησε σε δυσμενή δημοσιότητα τόσο για τον Φίσερ όσο και για την Τέιλορ. Περίπου πέντε χρόνια αργότερα, το ζευγάρι χώρισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ