Η Άση Μπήλιου αναλύει στο eirinika.gr, τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Διαβάστε τις προβλέψεις αναλυτικά για κάθε μέρα του Αυγούστου από την Άση Μπήλιου

Ο φετινός Αύγουστος έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Καταρχάς είναι ο μήνας των δυο Πανσελήνων, μία την πρώτη του μέρα στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα που θα είναι πιο διασκεδαστική και ταξιδιάρα, και μια την τελευταία του μέρα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων που θα μας προσγειώσει λίγο απότομα στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας ενόψει φθινοπώρου.

Επίσης είναι ο μήνας με τους περισσότερους ανάδρομους πλανήτες (6 στο σύνολο). Οι πρώτες είκοσι μέρες θα είναι από κάθε άποψη πιο δυναμικές και σε αυτές να ποντάρετε αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις τουλάχιστον σε θέματα επαγγελματικά ή θέματα σπουδών. Καθώς σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη, αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, δεσμεύσεις και ρίσκο τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και στα οικονομικά. Εκμεταλλευτείτε τις πιο θετικές όψεις του μήνα, αυτές του Άρη και του Ερμή με τον Δία στη 01/08/2023 και στις 10/08/2023, και αποφύγετε να βάλετε δύσκολα τις μέρες των φάσεων της Σελήνης, δηλαδή στις δυο Πανσελήνους και τη Νέα Σελήνη, αλλά και στις μέρες με τις δύσκολες όψεις των πλανητών με τον Κρόνο, δηλαδή στις 02/08/2023 με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου και στις 27/08/2023 με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου. Το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου που θα έχουμε και ανάδρομο Ερμή τα πράγματα λίγο κινούνται και δεν θα υπάρχουν οι εξελίξεις που θα θέλαμε. Καλό λοιπόν είναι να είμαστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι και να μην πιέζουμε ούτε τον εαυτό μας ούτε τους άλλους. Καλό μήνα και καλές διακοπές!

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

Αν δεν γνωρίζετε τη μοίρα του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Αυγούστου: Ο μήνας ξεκινά με το τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία που επηρεάζει ήδη και από τις 31/07. Η όψη αυτή είναι μια από τις τυχερές όψεις στην παραδοσιακή αστρολογία, που ευνοεί τη δράση και τις πρωτοβουλίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή, βοηθά επίσης να έχουμε επιτυχία και τύχη στα σχέδια μας και δημιουργεί θετικές προοπτικές σε θέματα ταξιδιών, επαφών με ξένους και εξωτερικό, αθλητικών επιδόσεων. Οι τυχεροί αποδέκτες της επιρροής είναι τα ζώδια της γης: Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών, ή πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 13 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, που η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Δία. Το φεγγάρι αυτό στον Υδροχόο ενισχύει τις τάσεις ανεξαρτησίας και αυτονομίας, ενώ από την άλλη γιορτάζει τη φιλία, τη συλλογική δουλειά και τις κοινωνικές δράσεις. Το τετράγωνο με τον Δία δίνει έντονη ενέργεια και μας κάνει κάπως υπερβολικούς στις εκφράσεις και στις εκδηλώσεις μας.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια της σταθερής ομάδας: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τέλος του πρώτου - αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 9η μοίρα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ