Αύγουστος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Τι συμβαίνει με τα άστρα ...

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού κατέφτασε κι άλλοι πλανήτες θα αλλάξουν, άλλοι πάλι δεν έχουν καμία διάθεση να ξεκουνήσουν. Γενικώς, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα μας επηρεάσουν τον Αύγουστο, οπότε ας πάμε να δούμε σύμφωνα με το astrology.gr τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για αρκετά ζώδια!

- Η πρώτη (θα υπάρξει και δεύτερη) ΑυγουστιάτικηΠανσέληνος  γίνεται 01/08, 21:30 ώρα Ελλάδας, στις 09° 15’ του Υδροχόου, οπότε εσείς οι Σταθεροί (Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί) καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, γιατί ευκαιρίες θα υπάρξουν και οφείλετε να τις εκμεταλλευτείτε και να ρισκάρετε το παραπάνω βήμα. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Δε χρειάζεται πανικός αλλά ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας να ξεκησώσει εσάς τους Ζυγούς, τους Κριούς, τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όπως επίσης και μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας.

- Η Νέα Σελήνη γίνεται 16/08, 12:39 ώρα Ελλάδας, στις 23° 17’ Λέοντα κι εσείς του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί από την πρώτη κιόλας του μήνα καλείστε να καλείστε να κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον ερωτικό τομέα. Σαφώς τίποτα δε θα είναι εύκολο, αφού ενδεχομένως να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη ακόμα και με πολύ οικεία σας πρόσωπα ή να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που πλέον δε σας εξυπηρετούν. Πιθανόν να ρισκάρετε αλλαγές, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για συμβίωση-γάμο ή παιδί είτε για χωρισμό, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε συθέμελα το χώρο σας. Στο παιχνίδι συμμετέχετε έμμεσα κι εσείς Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, όπου τα δεδομένα στον ερωτικό και οικονομικό σας τομέα αλλάζουν άρδην και πλέον διεκδικείτε να πάρετε αυτά που πραγματικά αξίζετε.

- Ο Ήλιος θα μπει στην Παρθένο στις 23/08, 11:01, στρέφοντας τα φώτα σε σας Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εντυπώσεις και να αναδειχτείτε στον προσωπικό ή επαγγελματικό στίβο. Η πρακτικότητα, η οργάνωση, η τακτικότητα και η εργατικότητα του συγκεκριμένου ζωδίου θα βοηθήσει, ώστε να συμμαζευτείτε από τις διακοπές και τις καλοκαιρινές κραιπάλες και να φτιάξετε τα πλάνα σας για την καινούργια σεζόν, που, εκτός από δουλειές, μπορεί να περιλαμβάνουν και οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας και τη διατροφή ή την άσκηση. Πιο προσγειωμένα και στοχευμένα θα κινηθείτε κι εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακόμα και στα ερωτικά σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

- Ο Ερμής στις 23/08, θα φρενάρει την πορεία του στην Παρθένο και από τις 25/08 έως τις 16/09, θα είναι ανάδρομος, φτάνοντας στις 8 μοίρες, επαναφέροντας στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις που απασχόλησαν, εσάς τις Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες. Όπως γίνεται πάντα, θα έχετε και τη δυνατότητα να τελειώνετε μια και καλή όλα τα θέματά σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Εννοείται ότι όλα αυτά δε θα γίνουν ανεμπόδιστα... Και καθυστερήσεις θα υπάρξουν και αρκετά κωλύματα, λάθος εκτιμήσεις και ταλαιπωρίες, το ίδιο και για σας τους Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς, που θα δείτε να ακυρώνονται ή να αναβάλλονται επ' αόριστον οικονομικά και ερωτικά σας θέματα. Ίσως όμως έρθουν και χρήματα που περιμένατε ή δανεικά που δεν σας είχαν επιστρέψει ή κάποιος/α πρώην κάνει δυναμική επανεμφάνιση.

- Ο Άρης, 27/08, 15:20, θα περάσει στον Ζυγό, βάζοντας τέλος στις αμφιταλαντεύσεις, την αναποφασιστικότητα, τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς για εσάς τις Ζυγαριές, αφού, με όλα τούτα, χάνετε χρόνο, χάνετε ευκαιρίες, χάνεστε και εσείς. Τώρα ήρθε η στιγμή να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε, να κυνηγήσετε, να κερδίσετε ό,τι θέλετε. Με τη διπλωματία, όπου χρειάζεται, αλλά και το θράσος, όπου απαιτείται. Εσείς οι Κριοί έχετε λυμένα αυτά τα... θέματα. Η βιασύνη όμως μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα και να διαλύσετε, χωρίς ενδοιασμό, όποια σχέση προσπαθούσατε να κρατήσετε μέχρι σήμερα. Το ίδιο κι εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού η υπομονή σας θα εξαντληθεί τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και το σπίτι σας. Παρθένοι και Ιχθύες θα έχετε τον ασυμμάζευτο στα οικονομικά σας με έσοδα-έξοδα να βρίσκονται σε ισοψηφία, ενώ εσείς οι Δίδυμοι και Τοξότες στα ερωτικά σας θα εφαρμόσετε τη μέθοδο «φύγε εσύ, έλα εσύ». Όσες περισσότερες γνωριμίες κάνετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η δυσκολία της επιλογής σας.

- Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου γίνεται 31/08, 04:35 ώρα Ελλάδας, στις 07° 25’ των Ιχθύων και Blue Moon, η οποία καλεί σε περιορισμό της φαντασίας και στην επαφή με την όποια πραγματικότητα, (να 'ναι καλά ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο), έτσι ώστε εσείς τα Ψάρια να βρείτε τρόπο να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας ή να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας, κυρίως όμως να μην τρέφετε ψευδαισθήσεις για οτιδήποτε αφορά στην προσωπική σας ζωή. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αυτό ισχύει και για σας! Αν θέλετε να ζήσετε το... θαύμα, στη σχέση, στο σπίτι ή τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να σκύψετε το κεφάλι και να εργαστείτε αρκετά. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι το συναίσθημα σας παρασύρει, αλλά αν δε συνδυάσετε καρδιά και μυαλό είστε χαμένοι από χέρι.

- H Αφροδίτη θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της στον Λέοντα, έως τις 4/9, φτάνοντας στις 12 μοίρες, οπότε για ακόμα μια φορά, τα δεύτερα δεκαήμερα των Σταθερών (Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί) ανασκαλεύοντας το παρελθόν και φέρνοντας "παλιές" προοπτικές, λύσεις, οικονομικές αναζητήσεις και ερωτικές υποθέσεις στο προσκήνιο. 

Αρκετές αφίξεις και καθυστερήσεις θα έχει ο Αύγουστος όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ