4 must προϊόντα μακιγιάζ για το καλοκαιρινό νεσεσέρ - Δεν τα ξεχνάτε ποτέ!

Ειδικά το πρώτο ...

Το καλοκαίρι είναι μία περίοδος ξεγνοιασιάς που κατά κανόνα μας βγάζει από τη ρουτίνα και τα «πρέπει» του χειμώνα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι ανάγκη οι καλοκαιρινοί μήνες να μας βρίσκουν και απεριποίητες.

Ωστόσο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, η ρουτίνα ομορφιάς μας διαφέρει από εκείνη του υπόλοιπου χρόνου.

Το καλοκαίρι το δέρμα μας έχει άλλες ανάγκες.

Δείτε λοιπόν, σύμφωνα με το yo.gr ποια προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ, για λαμπερές εμφανίσεις και ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου σας.


freepik

Καλοκαιρινό νεσεσέρ
Το καλοκαίρι δεν πρέπει να ξεχνάτε το αντηλιακό σας. Χωρίς αυτό δεν πάμε πουθενά, ούτε για την πιο μικρή απόσταση. Είναι η μόνη μας ασπίδα στον ήλιο που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο επιθετικός για την επιδερμίδα.

Επίσης χωρίς περιποιημένα  φρύδια, ακόμα και το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ δεν μπορεί να αναδειχθεί. Για την μεγάλη ή πιο σύντομη απόδρασή σας το καλοκαίρι, ας υπάρχει στο νεσεσέρ σας ένα εργαλείο περιποίησης των φρυδιών σας, με την προϋπόθεση ότι θα το χρησιμοποιείτε με μεγάλη προσοχή και με μικρή συχνότητα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε trimmer, καθώς είναι ιδανικό για όσες και όσους πονούν από το τσιμπιδάκι φρυδιών. Είναι εύκολη και γρήγορη λύση για το καθάρισμα της περιοχής των φρυδιών από τις περιττές τριχούλες.

Στο καλοκαιρινό νεσεσέρ θα χρειαστείτε μια πούδρα σε μορφή σκόνης ή compact. Επιλέξτε μια διαφανής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις ώρες της ημέρας προσφέροντας ματ αποτέλεσμα.

Εφαρμόζοντας ελάχιστη ποσότητα μπορείτε να ελέγξετε την γυαλάδα, την λιπαρότητα ή τον ιδρώτα στο πρόσωπό σας ή να φρεσκάρετε το μακιγιάζ. Επίσης, μπορείτε να «διορθώσετε» την μεγάλη ποσότητα ρουζ στα μάγουλά σας.

Καλοκαιρινά καλλυντικά
Η πούδρα σε μπρονζέ απόχρωση είναι ένα προϊόν που μπορεί να αλλάξει την όψη του προσώπου.  Δείχνει το πρόσωπο διακριτικά ηλιοκαμένο και πιο φωτεινό.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η επιλογή της απόχρωσής για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Με το bronzer (ματ ή ιριδίζον) μπορείτε να  δημιουργήσετε κοψίματα στο πρόσωπο και να τονίσετε τις γωνίες του. Ακόμα κι όταν οι διακοπές σας τελειώσουν, με το bronzer έχει εξασφαλισμένο το εφέ του μαυρίσματος στο πρόσωπό σας.

Μην παραλείψετε να έχετε ένα ενυδατικό lip gloss. Πρόκειται για την λεπτομέρεια που θα δώσει έξτρα φωτεινότητα στο πρόσωπο, στο πρωινό και βραδινό μακιγιάζ του καλοκαιριού.

Ένα lip gloss με ενυδατικά στοιχεία, σε κοραλλί απόχρωση είναι η top επιλογή για τις εμφανίσεις του καλοκαιριού. Θα αναζωογονήσει και θα δώσει την απαραίτητη λάμψη στα χείλια σας χωρίς να τα βαραίνει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ