Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ «Depp v. Heard» - Γιατί το περιμένουν όλοι πως και πως (βίντεο)

Πότε θα κυκλοφορήσει;

 Δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από το Netflix το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ «Depp v. Heard».

Αφορά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και της Άμπερ Χερντ (Amber Heard) που έγινε τον περασμένο χρόνο φέρνοντας στην επιφάνεια σοκαριστικές λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή.

 

 

Όπως αναφέρει η διάσημη πλατφόρμα, η μίνι σειρά των 3 επεισοδίων έχει ως «στόχο να παρουσιάσει μια ουδέτερη οπτική για το τι συμβαίνει όταν το δικαστήριο της κοινής γνώμης αρχίζει να επισκιάζει την πραγματικότητα».

Το νέο ντοκιμαντέρ έχει συζητηθεί πάρα πολύμ αφου την δικαστική διαμάχη παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι.

Η παραγωγή του Netflix θα επικεντρωθεί γύρω από τη σκληρή αναμέτρηση ανέμεσα στους δύο Χολιγουντιανούς σταρ, που ανέδειξε νικητή τον Ντεπ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου παγκοσμίως και στην Ελλάδα και θα αποτελείται από τρία επεισόδια. 

AΠΕ/EPA POOL

Η πολύκροτη δίκη σημαδεύτηκε από την αμοιβαία εκτόξευση κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βία και έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ.

EPA/EVELYN HOCKSTEIN / POOL

Εν τέλει το δικαστήριο της Βιρτζίνια αποφάνθηκε ότι η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, επιδικάζοντας στον σταρ του Χόλιγουντ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ