Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσοχή στη λεπτομέρεια, τάση ανήσυχο πνεύμα, αλλά και για άγχος

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής η Σελήνη προχωρά στον ταξιδιάρη Τοξότη, δίνοντας έμφαση στις αποδράσεις για το γουηκέντ ή και την έναρξη των διακοπών για πολλούς. Η μέρα προσφέρεται μέχρι το απόγευμα για να ταξιδέψετε ή για να οργανώσετε τα ταξιδιωτικά σας πλάνα. Ο Ερμής θα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Λέοντα σχηματίζοντας θετική όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης ευνοώντας την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας ευνοεί τα πλάνα σας και σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια ακόμη κι αν προς το παρόν μπορείτε μόνο να τα ονειρεύεστε ή να τα οργανώνετε για αργότερα. Η μέρα είναι θετική για τις επαφές σας, για επικοινωνία και για να έχετε ωραίο κλίμα ακόμη και σε αυστηρές επαγγελματικές συναντήσεις. Η θέση του Ερμή στην Παρθένο από απόψε το βράδυ θα διευκολύνει πρακτικά την καθημερινότητα σας και κυρίως τα επαγγελματικά θέματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη παραπέμπει σε πρακτικές δραστηριότητες στη διάρκεια της Παρασκευής. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο και καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα θα ασχοληθείτε διεξοδικά με πληρωμές και εισπράξεις. Σήμερα είναι και η τελευταία μέρα για τον Ερμή στον Λέοντα. Από το βράδυ της Παρασκευής ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, ο Ερμής, παίρνει μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας και βοηθά να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στον Τοξότη κάνοντας την Παρασκευή ιδανική μέρα για τις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα σήμερα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, θα σχηματίζει τρίγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης από την τελευταία μοίρα του Λέοντα είναι ιδανική μέρα αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια συμφωνία, να κάνετε μια διαπραγμάτευση ή να αξιοποιήσετε κάποια γνωριμία.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ