Λορήν Σάντσες: Ανεβάζει φωτό του αγαπημένου της και κατα σύμπτωση πλουσιότερου ανθρώπου στη γη

Ποζάρει με φόντο το απέραντο γαλάζιο ...

Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ, μοιράστηκε με τους 318 χιλιάδες followers της μία φωτογραφία με τον Τζεφ να ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό του!

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του και επέλεξαν να πάνε μία βόλτα με το σκάφος. 

Έτσι, ο Τζεφ Μπέζος βρήκε την ευκαιρία να ποζάρει καθώς ανεβαίνει τις σκάλες με φόντο πίσω του το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

 

 

Και φυσικά η Λόρεν ήταν εκεί να τον απαθανατίσει με την κάμερα της. 

"Είναι της ιδέας μου ή έχει ζέστη έξω;" , έγραψε στη λεζάντα.


instagram @laurensanchez

Η Λόρεν Σάντσεζ ήταν ήδη, γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφος στην Αμερική, προτού γνωρίσει τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Τζεφ Μπέζος. Γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1969 σε μια μεξικανοαμερικανική οικογένεια στο Albuquerque του Νέου Μεξικού.

Διαβάστε ακόμη: O Τζεφ Μπέζος διοργάνωσε το πιο φαντασμαγορικό πάρτι για τα γενέθλια της καλής του - η Λόρεν Σάντσεζ με καυτό μίνι φόρεμα (φωτό)

Έχει έναν γιο, τον Nikko, που γεννήθηκε το 2001, από τη σχέση της με τον πρώην NFL Tony Gonzalez. Τον Αύγουστο του 2005, παντρεύτηκε τον Πάτρικ Γουάιτσελ, έναν ιδρυτικό συνεργάτη του πρακτορείου ταλέντων Endeavor. Ακόμη, έχει έναν γιο και μια κόρη με τον Whitesell: τον Evan, γεννημένος το 2006, και την Ella, γεννημένη το 2008


instagram @laurensanchez

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Λόρεν Σάντσεζ: Επιδεικνύει τα κάλλη της που χάρη σε αυτά πέφτει στα πόδια της ο πλουσιότερος άντρας της γης (φωτό)

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο Τζεφ Μπέζος έχει προσωπική περιουσία 114 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπερνάρ Αρνό και τον Έλον Μασκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ