Belgian National Day! Τι φόρεσαν οι royals στη μεγάλη συναυλία της επετείου - Floral φορέματα & μπλούζα με κρόσια (φωτό)

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν όλη μέρα!

Η βασιλική οικογένεια του Βελγίου παρακολούθησε μαζικά τη συναυλία στο τέλος της εθνικής εορτής στις 21 Ιουλίου 2023!

Πραγματοποιήθηκε στο Parc du Cinquantenaire, ένα πάρκο που δημιούργησε ο βασιλιάς Λεοπόλδος Β' για να τιμήσει την 50ή επέτειο του Βελγίου. Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη δεν ήταν οι μόνοι που απόλαυσαν την παράσταση που διοργανώθηκε στο Cinquantenaire. Σύμφωνα με την αστυνομία, περισσότεροι από 100.000 Βέλγοι πήγαν στο πάρκο για να παρακολουθήσουν αυτή τη δωρεάν παράσταση.


instagram @royalfashionpolice

Διαβάστε ακόμη: Εθνική επέτειος σήμερα στο Βέλγιο και η βασίλισσα με τις πριγκίπισσες έβαλαν τα καλά τους (φωτό)

Στο επίκεντρο ήταν φυσικά για ακόμη μία φορά οι θηλυκές παρουσίες της οικογένειας!

Πρώτη και καλύτερη η Βασίλισσα Ματθίλδη έβαλε μία oversized μπλούζα κρεπ με κρόσια αξίας £420 (δηλαδή 486,28 ευρώ) συνδυάζοντας την άψογα με ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι και κρεμαστά σκουλαρίκια.

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου φόρεσε ένα έξωμο floral maxi φόρεμα με σκίσιμο στο μπροστινό μέρος. Ολοκλήρωσε το look της με διαχρονικές μαύρες γόβες και ιδιαίτερα σκουλαρίκια σε σχήμα μαργαρίτας.

Η πριγκίπισσα Ελεονόρ επέλεξε κι εκείνη ένα maxi αέρινο floral φόρεμα που έδενε πίσω στο λαιμό. Ήταν της νέα κολεξιόν της dvf_collection όπως και των υπόλοιπων royals.

Διαβάστε ακόμη: Bασίλισσα Ματθίλδη - Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου: 10 χρόνια στον θρόνο! - Οι εορτασμοί στο παλάτι & το look της royal (φωτό -βίντεο)

Και οι 3 τους stylish όπως ακριβώς μας έχουν συνηθίσει. 

Εσείς ποια ξεχωρίσατε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ