Happy Birthday Selena Gomez! Tο κοριτσάκι που μεγάλωσε και έγινε superstar έσβησε 31 κεράκια (φωτό)

To φόρεμα στο top χρώμα της σεζόν!

Η Selena Gomez γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτι γεμάτο αστέρες του Χόλιγουντ. Η superstar έκλεισε τα 31 της χρόνια και προσκάλεσε τους πιο στενούς της φίλους, σε ένα αξέχαστο πάρτι. 

Η καταξιωμένη ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή καθώς επέλεξε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα, μαύρες γόβες με λουράκια, διαμαντένια σκουλαρίκια και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η Selena ήταν περιτριγυρισμένη από τους διάσημους φίλους της, όπως η Paris Hilton, η Christina Aguilera, η Sabrina Claudio, ο Benny Blanco και η Κολομβιανή τραγουδίστρια Karol G.

 

Δείτε επίσης: Η Selena Gomez ρωτάει το Tiktok γιατί είναι ακόμη ελεύθερη - Δείτε την επική αντίδραση της από την απάντηση (βίντεο)

Η Karol G δημοσίευσε προηγουμένως ένα βίντεο καθ' οδόν προς το πάρτι, δίνοντας στους θαυμαστές και τους followers της μια γεύση από την εμφάνισή της, έχοντας τα μαλλιά της σε αλογοουρά, ενώ πό αξεσουάρ επέλεξε ένα κολιέ καρδιά, ένα διαμαντένιο βραχιόλι και σκουλαρίκια με κρίκους.

instagram/selenagomez

Η Selena, ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από την βραδιά στο Instagram της, το οποίο ακολουθεί 426 εκατ κόσμος, ενώ στην λεζάντα ενός ποστ έγραψε: 

 

 

"Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά στη ζωή μου και ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι περισσότερο είναι το έργο που μπορέσαμε να κάνουμε με το Rare Impact Fund μέσω του @Rarebeauty".:

"Χάρη σε ΕΣΑΣ μπορέσαμε να ευαισθητοποιήσουμε και να αυξήσουμε την πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας για τους νέους. Αυτό είναι το πραγματικό μου πάθος στη ζωή". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ