Σταύρου Βαρθαλίτη: Κάηκε το εξοχικό του μάγειρα από τις φωτιές στην Αττική - '' εδώ πέρασα όλα μου τα παιδικά χρόνια'', η συγκλονιστική φωτό

Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από την πύρινη λαίλαπα είναι και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σεφ ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός στους 140.000 ακολούθους του.

Δείτε επίσης: Master Chef 4 τελικός: Μεγάλος νικητής ο Σταύρος Βαρθαλίτης - Πήρε 3 δεκάρια - Το απαιτητικό γκουρμέ μενού (φωτό - βίντεο)

Στη φωτογραφία, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έγραψε:

«Αυτό ήταν το εξοχικό μου, που πέρασα όλα μου τα παιδικά χρόνια, δεν έχω καμία διάθεση να δείξω με το δάχτυλο ποιος έχει την ευθύνη, το γνωρίζουν καλά οι ίδιοι! Απλά σκέφτομαι αν νιώσαμε εμείς έτσι για το εξοχικό μας, πως μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι που χάνουν το σπιτικό τους, που στεγάζουν όλα τους τα όνειρα και τους κόπους μιας ζωής! Κρίμα».

Σταύρος Βαρθαλίτης

Τον  Σταύρο Βαρθαλίτη, γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef και την περασμένη σεζόν βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής “Breakfast @Star”. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ