Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο - Ευνοείται η δημιουργικότητα αλλά και ο μελοδραματισμός

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Στις 06:06 θα βγει σε φάση κενής πορείας, πριν περάσει στον Λέοντα στις 07:39 το πρωί. Από το ζώδιο του Λέοντα ευνοεί τη δημιουργικότητα, την καλλιτεχνική έκφραση, αλλά μας κάνει και λίγο πιο υπερβολικούς στην έκφραση των συναισθημάτων μας, φτάνοντας κάποιες στιγμές και στον μελοδραματισμό.

Μια δευτερεύουσα όψη με τον Κρόνο τις απογευματινές ώρες μπορεί να μας κάνει λίγο πιο επικριτικούς ή αυστηρούς απέναντι στους άλλους, γι’ αυτό ας είμαστε προσεκτικοί τι λέμε και πώς το λέμε καθώς τα λόγια μας επηρεάζουν τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Αν και η Σελήνη στον Καρκίνο δεν είναι από τις αγαπημένες σας θέσεις, επειδή οι όψεις της θα είναι απαιτητικές στη διάρκεια της νύχτας μόνο δεν θα έχετε πρόβλημα. Στις 06:06 βγει σε φάση κενής πορείας και μετά θα προχωρήσει στον φιλικό σας Λέοντα στις 07:39 το πρωί, χαρίζοντας σας μια μέρα αρκετά ικανοποιητική στο μεγαλύτερο μέρος της. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για θέματα προσωπικών σχέσεων, αλλά και παιδιών αν είστε γονείς. Ακόμη είναι μια μέρα που ευνοεί συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα ή τα θέματα μιας συνεργασίας. Οι τόνοι θα είναι πιο χαμηλοί και θα υπάρχει πνεύμα σύμπνοιας. Μολονότι το απόγευμα θα θέλατε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν, τα χόμπι σας, τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, τους φίλους σας, είναι πιθανό να μην έχετε όσο διαθέσιμο χρόνο επιθυμείτε αλλά και όρεξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί περισσότερες απαιτήσεις μέσα στη μέρα σας. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε έστω το βράδυ. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Ίσως αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας, να απαλλάξετε κάποια δωμάτια από περιττά έπιπλα ή ό,τι άλλο συσσωρεύετε στη διάρκεια του χειμώνα πιστεύοντας ότι θα το χρειαστείτε κάποτε. Ή μπορεί κάτι στη διακόσμηση να μη σας ευχαριστεί τόσο πολύ και να θέλετε να το αλλάξετε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επόμενες μέρες θα σας πιέσουν λίγο περισσότερο, προσπαθήστε αν έχετε δύσκολα στο πρόγραμμα σας να τα προγραμματίσετε σήμερα και να μην τα αναβάλλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετική η Τρίτη και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε καλά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων, αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις, η Σελήνη από τον Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκή ειδικά τις πρωινές ώρες. Και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί προς εσάς σήμερα και θα υπάρχει καλύτερη συνεννόηση. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε μια πρόταση ή μια καλή επαγγελματική προσφορά σήμερα. Όμως η μέρα προσφέρει και ευκαιρίες για να επικοινωνήσετε με φίλους και συνεργάτες και να έχετε καλύτερη διάθεση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ