Βαγγέλης Γκούμας: «Πιστεύω ότι έσωσα το σπίτι, έδωσα τον δικό μου αγώνα» (βίντεο)

Όσα λέει ο δημοσιογράφος

Μάχη έδωσε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας για να σώσει το σπίτι του από τιη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της Αναβύσσου όπου μένει. Ο δημοσιογράφος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για όσα έζησε.

«Πιστεύω ότι είναι ασφαλές το σπίτι μου. Έφυγα από το εκείνο το σημείο, αφού έδωσα τον προσωπικό μου αγώνα ως κάτοικος της περιοχής, προκειμένου να γλιτώσω το σπίτι μου και τα υπόλοιπα σπίτια. Δυστυχώς ένα σπίτι έχει τυλιχθεί στις φλόγες, δεν έχει απομείνει τίποτα στο εσωτερικό. Αυτό το σπίτι έχει καταστραφεί δεύτερη φορά… Ο αέρας είναι αυτός που μεταφέρει τη φωτιά με τρομακτική ταχύτητα» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Γκούμας.

«Στις 12 το πρωί βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω τη φωτιά από την άλλη μεριά του βουνού. Ήταν τόσο δυνατός ο άνεμος που κατάλαβα ότι ήταν θέμα λεπτών η φωτιά να καβαλήσει το βουνό. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Στην επόμενη μισή ώρα, η φωτιά κάλυψε όλη την πλευρά του βουνού. Εξαπλώθηκε με τρομακτική ταχύτητα και ο φόβος ήταν μην περάσει στην παραλία. Προσπάθησα να απομακρύνω τα αυτοκίνητα από το σπίτι μου και μέχρι να πάμε στην παραλία και να γυρίσουμε είχε φτάσει έξω από το σπίτι» κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ