Συνάντηση κορυφής celebrities & royals στο Wimbledon - Από τον Μπραντ Πιτ & την Αριάνα Γκράντε έως τον πρίγκιπα Ουίλιαμ & τον Βασιλιά Φελίπε (φωτό)

Παρακολουθούσαν από τις κερκίδες με κομμένη ανάσα!

Συνάντηση κορυφής όλων των αγαπημένων μας stars αποτέλεσε ο χθεσινός αγώνας (16/7) στο Wimbledon στον μεγάλο τελικό του τένις μεταξύ του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ισπανού Κάρλος Αλκαράθ.

Στις εξέδρες βρέθηκε σύσσωμη η showbiz αλλά και οι μοναδικοί royals.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Με πράσινο midi φόρεμα έδωσε το τρόπαιο στον νικητή του Wimbledon - Ασορτί σκουλαρίκια & εξαιρετικό στιλ για τη μοναδική royal (φωτό - βίντεο)

Νικητής μετά από σχεδόν 5 ώρες επικού αγώνα αναδείχθηκε ο 20χρονος Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος και αποθεώθηκε από τον κοινό, αφού κέρδισε  τον κορυφαίο (σύμφωνα με τις κατακτήσεις τίτλων) Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

Στις διασημότητες που βρέθηκαν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν αυτόν τον συγκλονιστικό αγώνα ήταν ο Μπραντ Πιτ και ο Χιου Τζάκμαν με τη σύζυγό του. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για να χειροκροτήσω τον Νόβακ Τζόκοβιτς», έγραψε ο σταρ του Χόλιγουντ, λίγο πριν το τελικό.

wimbledon_in__2_

Στο Centre Court βρέθηκαν και ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη σύζυγό του, Ρέιτσελ Βάις, αλλά και ο τενίστας Άντι Μάρεϊ.

wimbledon_in__4_

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε επίσης την Αριάνα Γκράντε με τον   Άντριου Γκάρφιλντ, αλλά και τον ηθοποιό Τομ Χίντλστον.

Τον συναρπαστικό τελικό του Wimbledon δεν έχασε ούτε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με την σύζυγο του, πριγκίπισσα Κέιτ και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, στο βασιλικό θεωρείο.

wimbledon_in__1_
instagram @pointdevue

wimbledon_in__3_

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, ήταν επίσης εκεί και χειροκρότησε τη σπουδαία νίκη του Ισπανού τενίστα, ο οποίος κατέτησε τον πρώτο σε Grand Slam.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ