Η Δούκισσα Νομικού ανάμεσα στους royals στο Wimbledon! Οι 2 στιλιστικές επιλογές που έλαμψαν - Αέρινο φόρεμα & λινό παντελόνι (φωτό)

Πόσο stylish;

Η Δούκισσα Νομικού πήγε στον μεγάλο τελικό τένις στο Wimbledon!

Ο Κάρλος Αλκαράθ αναδείχθηκε νικητής στο φετινό Γκραν Σλαμ του Wimbledon νικώντας στον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς και ενθουσιάζοντας το κοινό.

Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλοί celebrities αλλά και royals. Μερικά ονόματα είναι: ο Μπραντ Πιτ, Γκάι Ρίτσι, ο Ντάνιελ Κρεγκ, η Έμα Γουότσον, η η Αριάνα Γκράντε αλλά και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί με την πριγκίπισσα Κέιτ και τα παιδιά τους.

Μεταξύ, λοιπόν, όλων αυτών των προσωπικοτήτων βρέθηκε και η Δούκισσα Νομικού φέρνοντας άρωμα Ελλάδας στην Αγγλία!

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Σε σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της, Ούρσουλα Νομικού - Μαμά & κόρη stylish με αέρινες δημιουργίες (φωτό)

Η αγαπημένη παρουσιάστρια - μοντέλο έκανε δύο τέλειες στιλιστικές επιλογές που δεν πέρασαν απαρατήρητες.

νομικου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανήρτησε δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη εμφανίζεται με ένα μακρύ αέρινο φόρεμα χωρίς μανίκια, συνδυάζοντας τέλεια με κίτρινα φλατ παπούτσια.

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Στη Σύμη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Αέρινη & χαμογελαστή μαζί με την κορούλα της (φωτό)

Στη δεύτερη φωτογραφία επέλεξε ένα ροζ παστέλ άνετο παντελόνι και ένα λευκό λινό πουκάμισο.

νομικου

Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε: «Ερχόμενη στο Λονδίνο δεν είχα ιδέα από τένις. Μετά από 48 ώρες εδώ, εκ των οποίων οι 9 ήταν στο γήπεδο, έχω γίνει έξπερτ. Μοναδική εμπειρία»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ