Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πρέπει να δούμε πόσο εξαρτόμαστε από τους άλλους σε σημείο να χάνουμε τον εαυτό μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Σήμερα το βράδυ σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου. Οι κύριες όψεις της είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα, το εξάγωνο με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα έντονη Νέα Σελήνη με μεταμορφωτικό χαρακτήρα όταν επηρεάζει το προσωπικό μας ωροσκόπιο. 

ΚΡΙΟΣ

Καιρός να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τα επαγγελματικά ή με τα οικογενειακά σας θέματα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο, μπορεί να δείξει μια κινητικότητα σε θέματα σπιτιού. Τα σενάρια πολλά και ποικίλα, από μια μετακόμιση μέχρι μια απόφαση για αλλαγές στον χώρο που μένετε. Για κάποιους ίσως υπάρξει κινητικότητα και στη δουλειά με αλλαγές προσώπων και νέα καθήκοντα κι ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πολύ πιο επικοινωνιακό διάστημα ξεκινά για σας, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου να υποστηρίζει τα σχέδια σας, να βοηθά στην προώθηση των ιδεών και της δουλειάς σας. Ακόμη και στον ερωτικό και οικονομικό τομέα αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα υπέρ σας αν κάνετε τις σωστές επαφές και κινήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι το άγχος και η κούραση δεν τελειώνουν ακόμη, μιας και το τετράγωνο του Άρη από την Παρθένο δεν επιτρέπει πολυτέλειες ξεκούρασης, ειδικά αυτές τις ημέρες με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο, μπορεί να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση ειδικά σε θέματα οικονομικά. Ενδεχομένως να συζητήσετε κάποιες οικονομικές παραμέτρους ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ