Αυτά τα 4 ζώδια δημιουργούν φιλίες ζωής - Δε θα σε αφήσουν εύκολα!

Ισχυρό δέσιμο ...

Τα παρακάτω τέσσερα ζώδια σύμφωνα με το astrology.gr, έχουν πολύ αυστηρά κριτήρια και επιλέγουν να έχουν κοντά τους ελάχιστους ανθρώπους, τους οποίους εμπιστεύονται και με τους οποίους μπορούν να μοιραστούν τα πάντα. Έχουν διαχωρίσει το τι σημαίνει "κάνω παρέα" με το είναι "κολλητός/η μου" κι αν καταφέρεις να μπεις στο στενό, φιλικό τους κύκλο, να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψουν ποτέ γιατί αυτά σε λογίζουν ως οικογένεια:

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος επιλέγει 2-3 φίλους, που ενδεχομένως να είναι μαζί από το νηπιαγωγείο.
Δεν αλλάζει παρέες και δεν «ανοίγεται» εύκολα σε ξένους για να ξεκινήσει μαζί τους κολλητιλίκια. Όλα για τον Ταύρο είναι θέμα εμπιστοσύνης. Πρέπει να του αποδείξεις ότι αξίζεις να είσαι φίλος του και ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Αν τα καταφέρεις, θα δεις έναν άλλο... Ταύρο, δοτικό και πρόθυμο να κάνει τα πάντα για σένα. Αυτό που λέμε "θα έδινε και το βρακί του"... 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος έχει λίγους φίλους και καλούς, για τους οποίους επίσης θα έφτανε στα άκρα, αν χρειαζόταν.
Δεν είναι κι αυτός άνθρωπος που εμπιστεύεται εύκολα και συνήθως δένεται τόσο πολύ μαζί τους, έχει κοινή πορεία ζωής, δεν λείπει από καμιά στιγμή τους και πιθανόν και τα παιδιά του αργότερα να κάνουν παρέα με αυτά του/ης κολλητού/ης του. Μπορεί, ακόμα, να γίνουν κουμπάροι, συνεργάτες... σαν αδέρφια ένα κάτι, από άλλους γονείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όλα για τον Σκορπιό είναι θέμα εμπιστοσύνης
. Αν σου πει ότι σε θεωρεί φίλο σου, σημαίνει ότι σε έχει τσεκάρει άπειρες φορές, σε έχει υποβάλλει σε αναρίθμητες δοκιμασίες κι εσύ τις έχεις περάσει όλα τα τεστ με επιτυχία. Όπως καταλαβαίνεις, πολύ λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να κερδίσουν την αμέριστη εμπιστοσύνη του και την φιλία του. Και οι… τυχεροί απολαμβάνουν όλη την αγάπη και την φροντίδα του για όσο ζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως δεν είναι και το πιο εύκολο άτομο που θα συναντήσεις.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και αντικοινωνικός ή έχει τον ανθρωποδιώχτη. Απλά, είναι κλειστός σαν χαρακτήρας, δεν μιλάει πολύ, είναι εσωστρεφής και «κόβει» φάτσες. Δεν εμπιστεύεται κανέναν εύκολα και δεν ρίχνει τους τοίχους του για τον καθένα. Θα πρέπει να δοκιμαστεί η φιλία σας για να σε θεωρήσει πραγματικό του φίλο. Τότε θα μπεις στο prive club των... 2-3 κολλητών, έχοντας την αμέριστη στήριξη, βοήθεια και αγάπη του για πάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ