Made in Greece το Δουμπιά, το πρώτο γαστρονομικό ανθρακούχο νερό της Ελλάδας - Δοκιμάσαμε τις νέες γεύσεις με περγαμόντο, λεμόνι & μαστίχα (φωτό)

Μοναδικά μεσογειακά αρώματα Λεμονιού, Μαστίχας και Περγαμόντου ενώνονται με τις λεπτές φυσαλίδες του φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΔΟΥΜΠΙΑ αναβαθμίζοντας την απόλαυση του νερού σε εμπειρία.

Το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά για τον οικολογικό του χαρακτήρα ακολουθώντας τον δρόμο της βιωσιμότητας, από την πηγή μέχρι την εμφιάλωση, καθώς εμφιαλώνεται αποκλειστικά σε γυάλινες συσκευασίες.

Πιστοί στην αγάπη για τη φύση και συνοδοιπόροι στον δρόμο της βιωσιμότητας, από την πηγή μέχρι την εμφιάλωση, η εταιρεία δεν ξεχνά με κάθε μικρή ή μεγάλη της πράξη να σέβεται τα δώρα της φύσης.

Ασχολούνται ενεργά με την ουσιαστική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο με πρωταρχικό μέλημα την επιβράδυνση του λιώσιμου των πάγων της Αρκτικής, που είναι μια παγκόσμια αποστολή για την οποία πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί.

Μοναδικά μεσογειακά αρώματα Λεμονιού, Μαστίχας και Περγαμόντου ενώνονται με τις λεπτές φυσαλίδες του φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΔΟΥΜΠΙΑ αναβαθμίζοντας την απόλαυση του νερού σε εμπειρία.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΔΟΥΜΠΙΑ

Προστατευμένο μέσα στα πετρώματα της πηγής του, το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ παρουσιάζει διαχρονικά σταθερή ποιότητα και πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της νομοθεσίας των φυσικών μεταλλικών νερών, όσον αφορά τα φυσικοχημικά και μικροβιολογικά χαρακτηριστικά του.

Από την περίφημη πηγή των Αγίων Αποστόλων στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, είναι το πρώτο Ελληνικό γαστρονομικό νερό της αγοράς με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο και άλλα πολύτιμα μέταλλα.

Δροσίζει απολαυστικά τον οισοφάγο ενισχύοντας τη γεύση σε κάθε γαστρονομική εμπειρία.

 

 

 

 

Πηγή

Περιτριγυρισμένη από το καταπράσινο τοπίο, την πυκνή βλάστηση, μέσα σε περιβάλλον παρθένο και καθαρό, βρίσκεται πηγή Δουμπιάμ, μόλις 2,5 χιλιόμετρα μακριά από το ομώνυμο χωριό στη Χαλκιδική, στην κεντρική Μακεδονία , σε υψόμετρο 400 μέτρων περίπου μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Νatura.

 

 

 

 

Γνωστή τουλάχιστον από το 1445 και με το όνομα πηγή των Αγίων Αποστόλων, είναι μία από τις μόλις τρεις πηγές ανθρακούχο φυσικού μεταλλικού νερού στην Ελλάδα.

Εκεί πηγάζει το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό Δουμπιά, όπως η φύση εκατοντάδες χρόνια τώρα το αναβλύζει μέσα από τα έγκατα της. 

 

 

Η πηγή Δουμπιά δεν απέκτησε τη φήμη της για την ιστορία της αλλά για το μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού της, που οδήγησαν στην επίσημη αναγνώρισή της ως Ιαματική πηγή το Σεπτέμβριο του 2019 από το υπουργείο Τουρισμού. 

Διαβάστε περισσότερα για το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ στο www.doubia.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ