Σοκ: Την χτυπούσε με σφυριά & της έδινε να τρώει φωτογραφίες & να κοιμάται όρθια - Ο Γολγοθάς μιας γυναίκας (φωτό - βίντεο)

Η υπόθεση χαρακτηρίστηκε ως η «χειρότερη ενδοοικογενειακή κακοποίηση» που είχε δει ποτέ ένας δικαστής.

Μια γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε φρικτά από τον πρώην φίλο της ζει με το φόβο μετά την είδηση ότι θα αποφυλακιστεί μετά από 10 χρόνια στη φυλακή.

Η Charlotte Rooks από την Ουαλία φοβάται ότι ο Craig Thomas θα την εντοπίσει, αφού τη χτύπησε με σφυριά πριν φυλακιστεί.

Την ανάγκαζε επίσης να κοιμάται γυμνή όρθια και να τρώει φωτογραφίες των νεκρών συγγενών της ως τιμωρία.

Ο Τόμας φυλακίστηκε το 2013 και αποφυλακίστηκε με αναστολή το 2019, αλλά γρήγορα ξανά μπήκε μέσα για παραβίαση των όρων αποφυλάκισης.

Αλλά τώρα που εξέτισε τα 10 χρόνια, θα αφεθεί ελεύθερος, με την γυναίκα να ασιθάνεται φόβο με την απόφαση. 

 

 

Είπε στη MailOnline: "Φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να με βρει και να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε. Όταν ο Thomas βγήκε την τελευταία φορά, είχε άδεια και του είχε απαγορευτεί η είσοδος στο Κάρντιφ ως μέρος αυτών των όρων. Τώρα που έχει υπηρετήσει τα 10 χρόνια, δεν έχει τέτοιους περιορισμούς.

«Ο  Craig Thomas παραλίγο να με σκοτώσει τότε. Τα τραύματα μου άλλαξαν τη ζωή μου. Έχω ένα διογκωμένο αιμοφόρο αγγείο στον εγκέφαλό μου. Ακόμα και τώρα, θα μπορούσε να σπάσει και να με σκοτώσει» λέει η Charlotte.

"Παρά τα όσα έχω πει, εμπιστεύομαι την αστυνομία  και πιστεύω ότι θα με προστατεύσουν από τον Thomas και είμαι ευγνώμων για την πρόσφατη επαφή μου με τους αξιωματικούς που υπηρετούν σήμερα στην αστυνομία της Νότιας Ουαλίας". 

Η Charlotte επίσης λέει ότι όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι που έμενε με τον σύντροφό της μετά από καταγγελία γειτόνισσα αποχώρησαν χωρίς να υποπτευθούν το παραμικρό. Μάλιστα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι έκανε δυνατά σεξ. Στην πραγματικότητα όμως ο Thomas χτυπούσε βάναυσα την σύντροφό του.

Όταν η αστυνομία έφυγε εκείνη την ημέρα, ο Thomas ξέσπασε την απογοήτευσή του στην Charlotte, όπως, αποκαλύπτει έκθεση.

«Όταν έφυγαν ήξερα…», είπε και συμπλήρωσε ότι «νόμιζα ότι θα πέθαινα. Εκείνο το βράδυ θυμάμαι να του λέω να με σκοτώσει».

«Αυτός μου είπε: «Ή θα σου δώσω χλωρίνη ή μπορείς να βάλεις μια σακούλα στο κεφάλι σου». Θυμάμαι ότι πραγματικά ζύγιζα αυτές τις επιλογές γιατί ήθελα απλώς να πεθάνω. Εκείνο το βράδυ σήκωσε τον καναπέ και με ανάγκασε να ξαπλώσω και να βάλω τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου, έτσι ώστε τα χέρια μου να παγιδευτούν κάτω από τον καναπέ και στη συνέχεια πηδούσε επανειλημμένα στο στομάχι μου», είπε η γυναίκα περιγράφοντας την φρίκη που βίωνε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ