Έμιλι Ρατακόφσκι: Προκαλεί η βόλτα της με see through φόρεμα - Σοβαρά τώρα σε νεκροταφείο (φωτό)

Διακοπές στη Γαλλία κάνει η Έμιλι Ρατακόφσκι, ωστόσο μια φωτογραφία της προκάλεσε την κατακραυγή των Γάλλων θαυμαστών της.

Το διάσημο μοντέλο -μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι- αποφάσισε να περάσει λίγες ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο της Σιλβέστερ και φυσικά φρόντισε να ενημερώσει τους ακόλουθούς της, ποστάροντας στιγμιότυπα.

 

 

 

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα slideshow που περιελάμβανε φωτογραφίες με τον γιο της, στιγμιότυπα από νόστιμα γεύματα, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και ονειρικά τοπία.

 

 

Η φωτογραφία της Έμιλι Ρατακόφσκι που εξόργισε τους Γάλλους

Ωστόσο, μία από τις φωτογραφίες προκάλεσε την κατακραυγή των ακόλουθών της. Σε αυτή, η Έμιλι Ρατακόφσκι φαίνεται να στέκεται σε κάτι που μοιάζει με νεκροταφείο, φορώντας ένα διάφανο καφέ φόρεμα.

Το μοντέλο παρέλειψε μάλιστα το σουτιέν, φορώντας το μίντι φόρεμα μόνο με ένα μαύρο στρινγκ, το οποίο ήταν ορατό κάτω από το λεπτό see through φόρεμα.

«Σοβαρά τώρα, σε νεκροταφείο;»

«Δεν σέβεται τους νεκρούς, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το έκανε αυτό στη χώρα της» σχολίασε ένας Γάλλος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Δείξε σεβασμό στους νεκρούς».

«Βάλε στρινγκ στη χώρα σου, όχι σε νεκροταφείο, σεβάσου όσους έφυγαν. Πραγματικά τώρα, το τηλέφωνο σάς έχει χαλάσει, όπως και τα λεφτά. Καλύτερα να είσαι φτωχός και να παραμένεις αξιοπρεπής. Αυτό εδώ είναι σοκαριστικό και αυτές οι αναρτήσεις δεν πρέπει να ανεβαίνουν στο Insta. Είσαι μια θεσπέσια γυναίκα, αλλά δείξε τα κάλλη σου αλλού, όχι σε ένα νεκροταφείο. Τι γενιά είναι αυτή... φοβάμαι για το μέλλον», πρόσθεσε ένας τρίτος. «Περιμένω φωτογραφία σου ημίγυμνη μπροστά στον τάφο ενός συγγενή σου», σχολίασε ένας ακόμη.

 

 

«Δεν θα έπρεπε να βγάζεις φωτογραφίες σε ένα νεκροταφείο. Θα έπρεπε να έχεις λίγο σεβασμό» ανέφερε, επίσης, ένας άλλος. «Ημίγυμνη σε ένα νεκροταφείο… κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσετε να προσπαθείτε να δημιουργείτε ντόρο, έχει αρχίσει να γίνεται αηδιαστική αυτή η έλλειψη σεβασμού», πρόσθεσε ένας ακόμη.

«Μια προσπάθεια αναζήτησης προσοχής σε νεκροταφείο» σχολίασε ένας άλλος, με έναν ακόμη να προσθέτει: «Πήγαινε εκεί, μπροστά από τον τάφο, το φως είναι πολύ καλό: Καλώς ήρθατε στον κόσμο των τρελών».

 

 

«Μα είναι σοβαρή η φωτογραφία σε νεκροταφείο... Να ντύνεσαι αξιοπρεπώς και να σέβεσαι», τονίζει ένας ακόμη χρήστης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ