Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση για επαγγελματικά ή οικονομικά και να έχει καλό αποτέλεσμα η μέρα προσφέρεται

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους στην κριτική που μπορεί να μας ασκούν οι άλλοι, ενώ μπορεί να ξυπνά κάποιες δικές μας ανασφάλειες.

Ευτυχώς η θέση της Σελήνης στον Ταύρο σήμερα είναι πολύ δυνατή αφού είναι και το ζώδιο της έξαρσης της και βοηθά να έχουμε μια προσεκτική και πρακτική προσέγγιση στα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας σάς κάνει λίγο πιο ευαίσθητους σε αυτά που σας λένε οι άλλοι κι έτσι και το παραμικρό αυστηρό σχόλιο μπορεί να σας απογοητεύει ή να σας ρίχνει τη διάθεση. Δεν θα είναι πολύ εύκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι αυτός ο σκοπός. Ακόμη αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να τις τακτοποιήσετε μέχρι το απόγευμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Ταύρο, αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστική ως επιρροή. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Μην ξεχνάτε ότι πολιορκείστε πλέον από τον Άρη στην Παρθένο, κάτι που κάνει τα θέματα της υγείας αλλά και της δουλειάς να είναι σε προτεραιότητα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ