Θέλετε λίγο Τζορτζ Κλούνεϊ κοντινό, μαυρισμένο, κούκλο με μεταλιζέ γυαλιά & κοστούμι; Ορίστε λοιπόν! (φωτό)

Απολαύστε ελεύθερα!

Στη Μύκονο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Τζορτζ Κλούνεϊ για δουλειά!

Διαβάστε ακόμη: Τζορτζ Κλούνεϊ: Στην Μύκονο για δουλειά - Τι έφαγε, που έκατσε - Ξετρελαμένος με το νησί (φωτό - βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο σταρ του Χόλιγουντ μαζί με άλλους επώνυμους, όπως ο ηθοποιός Paul Wesley, γνωστός κυρίως από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Τα ημερολόγια ενός βρικόλακα», με τη σύντροφό του, το μοντέλο Natalie Kuckenburg βρέθηκαν καλεσμένοι της Omega και απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους κάτω από τον καυτό ήλιο, με τον 62χρονο Clooney να φοράει, για την περίσταση, κοστούμι σε σκούρο γκρι χρώμα και λευκό πουκάμισο. Ο Wesley ήταν ντυμένος πιο casual, με λευκό παντελόνι, ανοιχτόχρωμο T-shirt και σακάκι σε πετρόλ χρώμα.

Ο Clooney βρέθηκε στην Ελλάδα για την εκδήλωση του διεθνούς λανσαρίσματος της Seamaster Blue Summer. Προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στο ρολόι που σηματοδότησε την παρουσία της Omega στους ωκεανούς, η ελβετική εταιρεία δημιούργησε μια νέα συλλογή καντράν που διακρίνονται για τον τολμηρό σχεδιασμό τους και ένα έντονο χρώμα που παραπέμπει σε μια τέλεια ημέρα στην απεραντοσύνη του ωκεανού.

Διαβάστε ακόμη: Τζορτζ Κλούνεϊ: Έφτασε στη Μύκονο για να βρεθεί σε καλοκαιρινό event - Που είναι η Αμάλ; (βίντεο)

Τα επτά εμβληματικά μοντέλα – συνολικά έντεκα ρολόγια – ακολουθούν μια εξελικτική πορεία από την επίσημη ένδυση προς την προηγμένη καταδυτική τεχνολογία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ